Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

25 November 2021

Bila YB PAS Pun Bangang

Bhai/DeeDee semua...

Kita semua sedia maklum... sapa yang tak bayar PTPTN akan kena blacklist tak boleh keluar negara... sapa yang sangkut CCRIS pun sama.... begitu juga sesiapa yang sangkut LHDN... sure akan kena blacklist  .. tak boleh keluar negara ...

Semua ini memang ada peruntukannya... 

Cuma pelik jugak bilamana Najib Razak, anak perempuannya dan anak lelakinya boleh ja pi keluar negara tanpa sekatan apa pun... wow... macam mana boleh tak kena blacklist sedangkan sangkut kes dengan LHDN.... ader kawtim aper-aper ka??

Yang lagi lawak tue... Bila ada YB PAS yang bangang dok bekap Najib Razak nih... adoilah... aper ke bangangnya... Hahaha... tau la sekarang ni dapat jawatan dan laba untung pasai bekerjasama dalam Kerajaan yang memerintah... tapi takkan tatau nak beza haq dan batil?? Kata mengaji agama???

Bangkai betul lar YB PAS (Ahmad Fadhli Shaari) nih




1 comment:

  1. Melayu B40 dan M40 hidup melarat tapi penjenayah2 kayangan melayu hidup senang. Di mana silapnya?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1