Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

04 February 2022

Kerajaan Tolo

Bhai/DeeDee semua...

Punya la cikai Kerajaan Ismail Sabri yang tak dilantik dari mandat rakyat macam Kerajaan Muhyiddin Yasin tempohari.... yang kerajaannya dilantik ikut suka dan kepala Dewata Raya jer....

Sampaikan itu telur ayam pun tak boleh nak dijaga, dikawal dan distabilkan harga....

Bangang betul punya Kerajaan Tolo nih... tabley nak diharap.



2 comments:

  1. Masa PH perintah dulu, melayu islam ni tuduh macam2. Skrg tengok apa kerajaan melayu islam boleh buat. Padan muka org melayu islam. Ambik habuan kamu. Lain kali guna akal utk fikir. Jangan ikut perasaan atau main ikut-ikut saja

    ReplyDelete
  2. Ingatkan ayam je yang diaorg ni tak boleh jaga tp rupanya telo pun tak reti nak urus? Ni kerajaan apa ni? Ni kerajaan garu telo lepas tu cium jari yang dok garu telo tu ke? Mat Sembab tu dah lah memang "si bangang PM perutusan yang gagal" tp Ismail "Low Yat tak jadi" ni nak di panggil apa? Nak panggil dia "PM telur tak naik harga, kecoh satu dunia kot"?

    nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1