Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

06 February 2022

Galak Betullah Khairy Jamaludin

Bhai/DeeDee semua...

Hari nih dah cecah 10k balik ... adoila.... bila nak raya jer.. akan naik tinggi la kes jangkitan Covid-19 nih... dari dulu lagi gua dah cakap... ini semua mainan data dan angka jer... Hahaha...

Tengok statement Khairy Jamaludin bawah nih... dah boleh baca dah... Hahahaha... Galak betullah Khairy Jamaludin nih

Macam tak biasa la pulak... Hahhaa ... Ajer gampang lar...




1 comment:

  1. Tapi kan ke ko bhai anak beranak dah cucuk dgn beksin dan siap nganjing lg pembaca ko yg tak beksin. Suka2 lah klu ada yg tak mau beksin dan tak payah la ko cadang kan cikgu cikgi yg tak mau beksin di amik tindakan. Ingat kan dah bertahun jd spy leman dah cerodik haha.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1