Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

24 February 2022

PRN Johor - Sekadar Buang Masa Je. Tiada Signifikan

Bhai/DeeDee semua...

Pada gua... Pilihanraya Negeri Johor (PRN) serupa takder makna... Sama jer... 2x5 .... sapa menang pun... serupa itu jugak... takder signifikan... sekadar buang masa jer... buang duit dan tenaga berkempen...

Pasai apa gua kata camnie... dengar je la video yang disertakan disini...

Sekian.

#PRNJohor #SPR #PRU15 #BuangMasa #TiadaSignifikan

1 comment:

  1. Rasuah AMLA Zety terbongkar di USA. Dulu rasuah Zety terbongkar di Singapura.. AG SPRM dan PDRM masih gentel telo tak buat apa apa..

    Perbicaraan Roger Ng di mahkamah Amerika berkenaan 1MDB mendapati pengkuan Tim Leissner bahawa secara rasmi beliau telah menghulurkan sogokan kepada suami bekas Gabenor Bank Negara Tan Sri Zeti Akhtar Aziz.

    Bayaran sogokan telah dibuat sebanyak dua kali, satu sebelum lulus dan satu lagi selepas diluluskan.

    Dengan kenyataan ini , bahawa jelas , satu perlakuan jenayah telah di “established” tanpa keraguan.

    Di Malaysia pula, Tan Seri Zeti dan Nor Yakob masih berdiam diri tanpa membuat kenyataan balas atau respon kepada berita viral berkenaan rasuah Liessner itu yang menjadi “world news”.Malah sekian lama masih berdiam diri.

    Sekurang kurang nya perguna seorang peguam menjadi juruckap untuk memberi kenyataan.

    Namun , kedua kroni Tun Mahathir ini terus membisu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1