Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

26 February 2022

MEMALUKAN - Diplomat Malaysia di Ukraine Macam Tak Tahu Prosidur "EXFIL"

Bhai/DeeDee semua...

Semua Diplomat dan Atache Kedutaan Malaysia atau Pejabat Pesuruhjaya Tinggi Malaysia di luar negara memang dah tahu prosidur Exfil. Taklimat dan latihan semua dah diberikan. Malah SOPnya pun ada.

Tapi nampaknya Diplomat Malaysia di Ukraine macam tak tahu prosidur Exfil. Takkan la kot. Paling memalukan bila Diplomat ini pulak boleh bercerita benda yang tak baik tentang Malaysia pada wartawan asing terutamanya dengan wartawan South China Morning Post (SCMP).

Kenapa dia berbuat macam nih? Dia tahu tak status dirinya? Takkan dia tak tahu apa proses berurusan dengan pihak media? Bodohkah dia? Atau dia sendiri sebenarnya ada agenda. Dan siapa sebenarnya pegawai diplomatik Malaysia yang berperangai macam ni?

Siapa?

Memalukan.

Diplomat Malaysia di Ukraine lari tinggalkan Kyiv.

#KedutaanMalaysiaUkraine #Ukraine #Conflict #Exfil #CipanTapirTenuk #SocialCritics

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1