Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2020

Orang Lain Pun Buat Server Migration Jugak

Bhai/DeeDee semua...

Tatau nak gelak ker atau nak menangis... Gelak pasai jawapan paling lawak... Menangis sebab nampak sangat jawapan bodoh serupa yang bagi jawapan tue jugak la... Hahaha


Nak bagitau satu jer la... Orang lain pun ader jugak buat server migration tapi data tak hilang... betapa cikainya system admin hosting HarakahDaily nih.... satu ja nak tanya server tu Hosting kat mana..... cikai sangat la servis depa... 

Hahahaha....

Nampak sangat cikai.... Hahaha


3 comments:

  1. cctv rosak pun cilako jugak bila ada incden ynag melibatkan
    pihak tetentu
    sama jugak cilkonya bahkan lagi terok

    a[a cerita

    Pertubuhan Organisasi Kebajikan Rakyat Malaysia (MAPRO) meminta Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menyiasat kegiatan rasuah yang didakwa berlaku di sebuah ibu pejabat polis daerah di Selangor.

    sibuk oreang duk cakap pasai rasuah
    nampaknya masih bekenjah

    baldatun toyyibatun apa kebenda macam ni

    ReplyDelete
  2. Geng munafik macam tu la

    ReplyDelete
  3. Ni geng2 lebai mangkuk hayun yang kalau pindah rumah kot2 ada katil hilang, peti sejuk tertinggal dan mungkin bini pun dok lenyap tah kemana. Migration katanya mesti ada benda yang hilang! Kelakau gila puak2 lebai tadah air hujan ni!

    Nick.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1