Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

07 March 2022

Hadiah hartanah RM70 juta untuk Pak Lah dikritik Dr Mahathir

Bhai/DeeDee semua...

Part nih gua setuju dengan Dr Mahathir... Apa kejadahnya keputusan untuk memberikan hadiah hartanah kepada bekas PM hanya melalui satu mesyuarat kabinet.

Sepatutnya isu sebegini wajar dibentangkan di Parlimen, dibincangkan dalam Parlimen.. sama ada secara umum ataupun melalui satu jawatankuasa khas Parlimen. Ini lebih selayaknya... sebab seorang Perdana Menteri dipertanggungjawabkan kepada Parlimen... bukannya kepada Kabinet.

Apa pun... nilai RM70 juta tu melampau sangat lah... sama macam Najib Razak mohon hartanah kerajaan bernilai RM100 juta... Ini negara ini hanya diorang ja yang ujud ka? RM70 atau RM100 juta tue kalu buat sekolah atau hospital lebih bermanfaat. Lebih menguntungkan.

Dr M bangkitkan hadiah hartanah RM70 juta untuk Pak Lah

#HadiahPencen #PakLah #MahathirMohamed #Kritik #PencenPM #HadiahHartanah #GoldenHandshake #Rolex #DrM #TunM #CipanTapirTenuk #SocialCritics

2 comments:

  1. Hadiah kat atok kau kau tak sebut brapa jota atok dapat...

    Cakap orang kau yg lebih

    ReplyDelete
  2. Haram ikut hukum Islam!!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1