Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

08 March 2022

Shahidan Kassim Melarikan Diri? Satu KL orang cari dia.

Bhai/DeeDee semua...

Semalam Lembah Klang dilanda banjir akibat dari hujan berterusan selama 2 jam. Memang teruk Kuala Lumpur.. Lumpuh .... Hotel dan Pejabat semua kena banjir. Jalanraya dan terowong semua penuh air. Smart Tunnel pun tak mampu nak cover semua air banjir.

Dan semua orang cari Menteri Wilayah Persekutuan.. semua warga KL cari Shahidan Kassim.. Kemana dia pergi... Sehingga lewat petang nih pun takder apa-apa kenyataan dari Shahidan Kassim tentang apa yang berlaku semalam? Menteri MEWA Tuan Ibrahim Tuan Man hanya mampu menyalahkan hujan jer...

Kronik la... Apa nak jadi Malaysia nih... ader Menteri bangang dan lembab... ader Perdana Menteri lemau.... ader pimpinan lagi atas yang bisu... adoilah...

Mana Menteri Wilayah Persekutuan ketika KL dilanda banjir kilat

#BanjirKilat #LembahKlang #ShahidanKassim #Bala #BencanaAlam #Pembangunan #Lestari #Mapan #MenteriWilayah #AlamSekitar #MEWA #CipanTapirTenuk #SocialCritics

1 comment:

  1. Bila menteri asyik yg recycle punya apa yg lu harapkan. Padan muka orang melayu kerana percaya kpd spesis umno korup dan kerajaan melayu isle

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1