Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

21 March 2022

UMNO vs PAS : Jumpa Sahaja Di PRU15

Bhai/DeeDee semua...

Cabaran dah dibuka. Hanya gelanggang sahaja yang belum. Tapi ayam sabung sudah mengacah-acah menunjukkan balung dan taji. Walaupun kedua-dua ayam sebenarnya sedang sakit "Selsema Burung" tapi masing-masing nak tunjukkan kehebatan diri.

Kelakar pun ada.

Seekor terlebih gong... Seekor lagi terlebih aksi...

Walhal kedua-duanya punggung penuh najis bersememeh... Hahaha

#UMNO #PAS #PRU15 #Kelantan #MuafakatNasional #CipanTapirTenuk #SocialCritics

1 comment:

  1. Kroni Tun dan rakan niaga Mokhzani lingkup lagi....AMIN

    Sekarang tiba pula giliran Sapura Energy Rugi rm8.9 billion..AMIN

    shared holders majority PNB dan KWSP..AMIN

    Datang lagi musibah baru dalam niaga kroni anak cucu..AMIN

    Hidup acah acah power melayu Islamik AMIN

    Duit simpanan Rakyat golongan elite menjarah meratah merogol sesuka Hati..AMIN


    Rugi saja bailout company..AMIN

    Untung Company dibilangnya anak cucu pandai berniaga..AMIN

    Waktu mereka untung..apa rakyat dapat ? AMIN

    PRU 15 by hook or by crook Tun mesti memgganas lagi legasi anak cucu dan kroni rugi lagi...

    kah kah kah...

    KHALAS

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1