Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

07 March 2022

Tajuddin Abd Rahman Kena Maki

Bhai/DeeDee semua...

Ahmad Zahid Hamidi selaku Presiden UMNO berhak untuk maki Tajuddin Abd Rahman. Sebab Tajuddin Abd Rahman dok melalak bising pasai urusan dalaman parti UMNO dalam Parlimen. Payah aaa kalu ader orang meroyan.

Parlimen bukan tempat yang sesuai dan sepatutnya nak bising fasal isu dalaman Parti. Dalam UMNO ader Mesyuarat Majlis Tertinggi dan jugak ader Lembaga Disiplin Parti. Nak bising, sila bising disitu. Jangan buat kat media atau kat Parlimen.

Jangan kaitkan Parlimen dengan benda remeh temeh dalaman parti. Parlimen ader tugasan yang lebih besar dan lebih penting. Jadi memang patut lah Tajuddin Abd Rahman kena maki. Pasai buat kerja gila.

Isu Dalam Parti Bincanglah Dalam Parti

#Parlimen #TajuddinAbdRahman #AhmadZahidHamidi #UMNO #LembagaDisiplin #MajlisTertinggi #PAU #PerhimpunanAgungUMNO #DewanRakyat #KenaMaki #CipanTapirTenuk #SocialCritics

1 comment:

  1. Seronok tengok parti melayu isle bergaduh sesama sendiri secara terbuka di Johor. Semuanya krn mrk mempunyai objektif masing2 yg berbeza. Jauh sekali utk berkhidmat kpd rakyat spt yg dilaung2kan. Satu pihak menunggang bangsa dgn berpura2 berjuang utk bangsa tetapi pada waktu yg sama mengaut segala macam kekayaan melalui korupsi. Sebahagian besar orang melayu kena tipu dgn puak2 ini. Satu pihak pula menunggang agama. Lepas pertama kali merasa kuasa bersama dgn pihak di atas, skrg baru mrk faham (harap2 la!) nasihat arwah TGNA supaya jgn mendekati golongan tersebut. Mrk tak pernah compatible!! Jadi kita duduk dan enjoy tengok wayang yg sdg ditayang kpd kita.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1