Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 May 2021

Deyy KKM, Gua Sekeluarga Dah Buat Setahun Lebih La

Bhai/DeeDee semua...

Gua memang strict... sebab itu keluarga gua mengamalkan lockdown kendiri sudah lebih dari setahun... anak-anak pon dah rasa malas nak keluar rumah....  Tak perlu KKM bagitau pon kami dah amalkan.... tapi orang lain memang ramai yang bengap, bangang dan bebal...

Contoh macam Menteri, VIP, Selebriti dan Kayang semua.... termasuk la Permaisuri Agong yang pi bercuti bersama keluarga di Pulau Perhentian tue.... mana ader nak ikut buat lockdown kendiri...

Patut KKM bagi nasihat kat yang itu la... puak-puak yang itu termasuklah Ketua Pengarah KKM sendiri yang buat kenduri kahwin tak patuh SOP...


4 comments:

  1. Gua pun dah setahun cari3 maklumat tang mana bahayanya kobid. Aleh2 musim sejuk baru2 ni mendadak kes influenza turun gila2. Cuma geng2 mistisfiles yang percaya sesangat kobid tu bahaya haha.

    ReplyDelete
  2. Siapa yg suruh buat lockdown sendiri...kepala otak lu berdengung !

    ReplyDelete
  3. LAGAK PANDAI AKHIRNYA KANTOI KENA SCAMMER
    BAB BELASAH MENGUTUK MCM TUAN DEPA DI SINGAPURA
    RUPANYA DEPA SUMA BANGANG TAK KEBAH SUMEA NYER
    PERIKSA DOLU SURAT TU SAHIH KER IDAK MENGKOMER SUMA YEA..!!


    DOLU JADI KERAJAAN SKG KENA TENDANG
    KENA MAIN DNG ATOK SMPI PUNAH RANAH
    PATOT SGT DI TENDANG MASUK LONGKANG
    BANGANG DEPA INI SMPI SKG TAK KEBAH KEBAH


    PEMIMPIN PH S'GOR TAK NAK LOCK DOWN PUNYA LA GEBANG
    TETIBA KES COVIT MENCANAK NAIK TRUS U-TURN MENCIPAN.!
    CAKAP SOMBONG BERLAGAK PEERGG BABI PUN BOLE TERBANG
    PATUT LA PH TUMBANG RUPANYA PEMIMPINYA BODOH PIANG


    KIKIKIKI

    ReplyDelete
  4. One death caused by a Covid Vaccine Shot is one death too many.

    Unfortunately we can no longer put trust in our government leaders, our medical field, and our commercial mass media that is constantly perpetuating misinformation.

    Never before in history has the WHO and the CDC been so irresponsibly aggressive in getting as many people jabbed with their last batch of chemicals as they can.

    I agree with the theory that we haven't seen the worst of the results from this vaccine yet. The MSM once again is suppressing all vital information that could discourage people from taking this shot to cover for Big Pharma once again.

    It's time to put our faith in God and not in a vaccine.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1