Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

10 May 2021

Ini Bangang Namanya

Bhai/DeeDee semua...

Ini bangang namanya,... ziarah dalam rumah sendiri... hahaha... giler sial... hahaha

Ziarah dari bilik ke bilik .. lepas tue semua ziarah ke dapur dan jamban... hahaha

Kegilaan apakah ini???


6 comments:

  1. Nak sangat rampas kerajaan, tak sabar2 dgn langkah Sheraton. Nah ambik kau.....

    ReplyDelete
  2. Ini namanya kerajaan "self pleasuring" ni. Tah apa2 lah yang dibuat. Semuanya jenis syok sendiri. Suruh rakyat duduk rumah pastu rakyat kena pergi kerja. Gila memang gila tapi tak menghairankn memandangkan inilah kerajaan pengkhianatan yang mendabik dada kononnya merekalah kerajaan yang berteraskan demokrasi. Tubuh kerajaan dengan cara haram, buat dharurat tanpa ada alasan pun tpi masih lagi berpura2 kononnya dialah kerajaan yang demokratik, halal lagi beriman sedangkan merekalah kerajaan paling haram dalam dunia sampai Raja Arab Saudi yang autokratik pun tak mau jumpa apatah lagi nak iktiraf! Ingat Duta khas Timur tengah tu ada pengaruh ke kat Timur tengah? Silap2 haribulan, kalau dia melawat Timur Tengah, selain dari Iran, semua negara akan juih je kat Tok Guru Nafsu besar tu.

    Nick.

    ReplyDelete
  3. Ni bukan kegilaan apakah, ini nama kebangangan tahap tinggi.

    ReplyDelete
  4. ...dia short tang mana tak tau. Penin, penin,pening.......penin.

    ReplyDelete
  5. Ayoh mari kita tgk sama ada orang luar ada beraya tak di rumah PM, menteri2 dan vvip. Laporkan kpd polis jika mrk melanggar SOP Hari raya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. X masa aku nak buat kerja ini...

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1