Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 May 2021

Relevan Ke Lagi Anwar Ibrahim?

Bhai/DeeDee semua...

Satu bab yang gua nak citer aderlah... la nih yang dok hurung Anwar Ibrahim aderlah cytro BBNU.... yang langsung takder nama dan credential besar... stakat glamer dalam sosmed yang penuh ngan bebudak yang tak layak mengundi pon... Hahaha...

Sebab apa jadi camnie... sebab Cytro otai yang dulunya support tanpa berbelah bagi ngan PH semua dok tengok dari jauh ja... pasai aper??? Pasai masa PH menang tempohari... PH tak layan dan tak pandang langsung pada Cytro otai PH semua nih... PH lebih layan cytro UMNO/BN/PAS .... hahaha

Sebab itu la Cytro otai PH semua buat tatau ja apa nak jadi ngan Anwar Ibrahim.... Dah kurang blogger dan cytro besar-besar dan ternama nih nak up apa-apa pasai Anwar Ibrahim..... lantak pi la kat Anwar Ibrahim... so... relevan ke lagi Anwar Ibrahim untuk PRU15 dan seterusnya??

Biar gambar ini menjadi jawapannya...



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1