Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

15 December 2021

Malaysia Darul Lolos

Bhai/DeeDee semua...

Malaysia nih lawak... Sebab semuanya boleh lolos kat Malaysia nih....

  • Sajat boleh lolos sampai ke Thailand
  • Sirul boleh lolos sempadan sampai ke Australia
  • Ali Abdul Jalil boleh lolos sampai ke Sweden
  • Alvin Tan boleh lolos ke Hong Kong
  • Micheal Soosai boleh lolos sampai ke India
  • Balbir Kaur boleh lolos sampai ke India
  • Jennifer Tay boleh lolos sampai ke USA
  • Nik Faisal Ariff Kamil boleh lolos sampai ke Macau
  • Teh Soon Seng boleh lolos ke Hong Kong
  • Bos Macau Scam boleh lolos panjat pagar HQ SPRM
  • Long Tiger boleh lolos lokap Mahkamah
  • dan banyak lagi
Hahaha.... kalu nak tulis rasanya terlalu banyak .... sampai dah tak boleh ingat dah.... macam kes enjin jet pejuang F5E pon boleh lolos tempohari..

Giler aaa..



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1