Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

22 December 2021

Tan Sri Celaka

Bhai/DeeDee semua...

Jenis perangai macam Tan Sri celaka nih ramai sebenarnya.... Macam celaka jer... tambah yang berpangkat besar dan ader kabel bagai.... 

Bukan setakat pekerja warga asing ja kena... tapi pekerja warga tempatan pon sama kena... 

Bab bangsat dan celaka macam nih... semua bangsa ader.. Tan Sri Melayu, Tan Sri Cina, Tan Sri India.... Tan Sri Benggali pon ader perangai macam ni...

Itu belum lagi bab merogol atau melakukan kelucahan melampau terhadap pembantu rumah... Ala banyak kes yang disenyapkan dengan dibayar duit... tapi ader yang siap panggil polis konon pembantu rumah mencuri ..... semata-mata nak senyapkan kes rogol dan sebagainya itu..

Bab mintak Polis cover-up tu kita dah biasa dengar selama nih...

Baa Beek sungguh lar...



1 comment:

  1. In Shaa Allah janji Allah itu benar... tunggulah masanya bila masuk liang lahad...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1