Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

10 December 2021

Kalaulah Tak Viral

Bhai/DeeDee semua...

Kalaulah tak viral... agak-agaknya pelakon lelaki Melayu dalam filem gay "Stay Away From Me" nak ker buat laporan Polis?? Agak-agaknya dier nak buat ka?? Hahaha...

Gua tak confident dier nak buat laporan Polis... tambah lagi biler gua dimaklumkan bayaran yang dier dapat agak lumayan... Huhuhu...

Tapi yer la... benda dah viral....  baru la kelam kabut buat report Polis..

Cuma satu jer... satu suara pon takder gua dengar dari Pemuda PAS .... tak kisah la Pemuda PAS Pusat atau Kawasan atau Cawangan... semuanya senyap sunyi... takkan la takder bantahan ka... komen ka... atau apa-apa yang berkaitan...

Takkan la kan... Biasa benda memalukan Melayu dan Islam nih dulu PAS memang cukup laju... tapi la nih dah mandom... lawak aaa...


PAS cuma berani cakap camnie jer sebelum nih..





No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1