Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

16 December 2021

PH - Tak Boleh Harap?

Bhai/DeeDee semua...

Pakatan Harapan nampaknya dilihat failed untuk kekalkan momentum sokongan dan mandat rakyat.. Tak payah la nak tipu diri... Memang kita semua nampak benda nih... Ianya realistik...

Kucar kacir, strategi kelaut dan mengecewakan penyokong serta mengelirukan pengundi atas pagar...

Gua lihat Pakatan Harapan nih kurang masa depan... sebab banyak kerja buat dan percaturan yang salah telah dibuat .. hasil dari orang-orang kiri kanan pemimpin PH yang ada kepentingan peribadi... Betul... ramai yang dikeliling pimpinan PH aderlah jenis kaki bodek dan manipulator... malah ramai yang jenis nak lepaskan tembolok sendiri ja...

Janji poket depa kembung.... jenis nih jenis melompat... jenis lalang... jenis yang tengok mana pokok yang berbuah....

Tapi itulah... itulah pulak mangkuk-mangkuk yang para pimpinan PH suka payung... suka bela... suka ternak.... sebab itu lah jugak kejatuhan pimpinan PH dapat dijangka... sebab percaya giler kat puak-puak bangsat nih...

Bukan la nak kata dalam UMNO takder jenis nih... dalam PAS takder jenis nih... ader gak berlambak... memang ramai bangsat camnie.... cuma nampak ketara atau tidak jer bezza nyer... Hahaha....

So... Patutkah Pakatan Harapan ditukar kembali kepada Pakatan Rakyat....

Atau guna jer nama baru.... Mandat Rakyat ..... amacam???



2 comments:

  1. Jadi sape yg boleh harap.. Komen bolehlah

    ReplyDelete
  2. Jika status quo kekal, Malaysia tak ada harapan!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1