Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 May 2018

Ada Otak Sila Gunakan

Bhai/DeeDee semua...

Nih nak bagitau kat pimpinan PH la.... Otak yang Allah Taala bagi tu guna pakai la elok-elok... Jangan kerana pulut santan binasa...

Nak kuar statement tu semak betul-betul dan guna otak... Jangan guna kepala lutut... Kepoh bagi statement macam-macam sampai terpaksa pulak orang lain terpaksa perbetulkan... bersihkan taik...

Macam Rafizi Ramli, macam RSN Rayer, macam Osman Sapian, macam Nga Kor Ming.... bagi statement macam tak guna otak pikir dulu .... pastu teruk orang lain terpaksa betulkan keadaan dan bagi sejuk sentimen...

Bodoh ker aper... ingat masih jadi Pembangkang lagi ka??? Agak-agak la nak bagi statement pon... Jangan ingat kerana gua ader sikit sokong PH.... gua akan tutup mata.... wei.... Kritik tetap kritik... tak kira la geng ker aper ka... tak betul jalan kalu gua tibai....

Macam la gua pernah tibai TukarTiub dulu.... sama ja.... gua takder pilih kasih....

Ader paham ka???

5 comments:

  1. hahahaha.. baru berapa hari dah mcm2 drama..

    GST sifar
    minyak RM1.50 seliter
    Tol Percuma

    masih belum nampak jalannya..

    Labu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu sikit tak cerdik la bro... Kabinet pun belum isi semua lagi. Lu dah tuntut macam2. Kalau Lu nak semua tu patutnya Lu undi pakatan dulu...tapi Lu undi BN/Pas kemudian tuntut janji...Kan tak cerdik tu.

      Delete
    2. PH bukan UMNO. Tiada sekatan keatas ahli menyuarakan pandangan. Kita nak ubah budaya. Bukan jd pak angguk walaupun lepasan oxfart. Siapa yg tak guna otak? Cakap pakai otak bukan siku dan lutut mcm walaun.

      Delete
  2. Apa dah jadik bhai?
    Kata nak hapus tak jadik hapus pulak nih?
    BN2.0 ker?

    ReplyDelete
  3. Betul kita sama. Tak betul gua tibai je

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1