Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

01 January 2022

Boleh Percaya Ka?

Bhai/DeeDee semua...

Bila Perdana Menteri Ismail Sabri umumkan benda nih dalam TV ... gua ader sedikit sangsi...  bukan aper.... pada gua... bab berjanji memang laju... tapi bab nak menunaikan janji tue failed sikit lar....

Jadi... Boleh percaya ka??

Hahaha... Nak bagi keluarkan duit KWSP rakyat sendiri RM10 ribu pun tabley... lagi mau sembang kerajaan akan bantu RM60 ribu untuk mangsa banjir yang kerosakan rumah... Agaknya Ismail Sabri nih ingat RM10 ribu tu lagi banyak kot dari RM60 ribu.... 

Hahaha... bongok ke apa??

Nak bagi bayaran tunai sampai RM5 ribu pun sekadar sembang ja la... yang kes bayaran tunai RM1 ribu pun banyak cekadak dokumentasi bagai... kena ader report polis la... kena ada pengesahan duduk di PPS la... PPS kena berdaftar la...




1 comment:

  1. Yang dok kena tipu pun majoriti melayu. Yg dok angkat pemimpin tak berguna mcm ni pun melayu juga. Padan la muka mu...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1