Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

03 January 2022

Peguam Plaintif Pun Boleh Kena Saman?

Bhai/DeeDee semua...

Hang kalu tak puas hati dengan Plaintif... hang saman ja Peguam kepada Plaintif tue... setel masalah... Hahaha.... bagi ja alasan Peguam Plaintif memfitnah hang.... Itu yang Hilman Idham buat.... 

Hahaha... Huntung betul bhai jadi Defenden level kayangan nih...

Sebab senang-senang jer menyusahkan Peguam Plaintif dengan dua urusan Mahkamah serentak... dalam pada nak membantu Plaintif... peguam tue pulak nak kena menjawab kes dier sendiri plak... Ini semua cara nak bagi tekanan... nak menyusahkan dan menyulitkan keadaan...

Dan nak bagi push supaya Peguam Plaintif tarik diri dari kes... silap-silap sampai Plaintif pun tarik diri...

Semua sebab ader duit.. ader kuasa... ader pengaruh.... everything can be settled.... hahaha... everything can be buy.... janji kena dengan harga dan nilai....

Sebab dalam kes ini.... Hilman Idham dikatakan mabuk masa kejadian.... dan kalu ikut Undang-Undang Syariah... dier sendiri pon memang boleh didakwa..... hehehe

Ader paham ka??



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1