Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

19 January 2022

Makin Menyusahkan

Bhai/DeeDee semua...

Gua faham tindakan yang dibuat adalah untuk memastikan orang Islam menunaikan Solat Jumaat berjemaah... tapi... tindakan menutup pasaraya yang lebih lama ini gua rasa ianya tidak adil kepada masyarakat dan industri.

Kalu dulu... masa ditutup hanyalah dari pukul 1 petang sampai kepada pukul 2 petang...

Sekarang... ditambah dari 12.30 tengahari... sampai ke pukul 2.30 petang... 2 jam tu tutup... Bayangkan kalu orang yang sedang bermusafir... tetiba singgah atas sebab-sebab tertentu... tetap la kena tunggu sampai pukul 2.30 petang barulah boleh berurusan.

Adoilah...

Payah betul.... ehsankan la sikit dengan warga bukan Islam... cukuplah sekadar pekerja Islam diarahkan tidak bekerja dari pukul 12.30 tengahari sampai ke pukul 2.30 petang.... bukankah senang camnie... tapi tetap akan ader risiko... sebab nanti majikan takkan nak ambil pekerja Muslim dah lepas nih... rugi jer...

Itu lar..



5 comments:

  1. Awas sabotaj dari dalam... musuh dalam selimut... saja nak jatuhkan imej Islam....

    Awas pak lebai musang berbulu ayomm

    KHALAS


    kah kah kah

    ReplyDelete
  2. Hari ini Tsunami di Johor.. nantikan pengumuman pada 10 pagi...AMIN

    Tsunami PRN Johor.. Projek Melingkup kan Kartel Kerala..AMIN

    Tsunami PRN Johor...AMIN

    Mahiaddin.. Anwar Ibrahim.. Tun Mahathir dan Boboi Tokong dan Apek Tua Tsunami di Johor...AMIN

    PejWang sila letak calon kali ini..!AMIN

    Tun gentel2 dan garu2 telo serah Pulau Batu Putih pada anak Lee Kwan Yew adalah punca Tsunami PRN Johor akan jadi topik hangat Tsunami Johor..AMIN

    Kau tunggu Tun, isu Zety kalau isu Azam Baklu nak dilaukkan....AMIN

    PRN tsunami melingkup kan Boboi maka melingkup lah Tun...AMIN

    Tsunami Tun@PejWang akan Melingkup dan kau Tungguuu Boboi Melingkup ...

    KHALAS

    Kah Kah Kah

    ReplyDelete
  3. Jabataan gomen tutup berapa lama? Lu baru beranak semalam ka? Buat operation lutut relocate otak kamu semula ke kepala.

    ReplyDelete
  4. PRN Johor dah Onn..AMIN

    Orang Johor tak suka Singapura..AMIN

    Orang Johor benci Singapura..AMIN

    Lee Kwan Yew pernah kata Johor banyak penjahat..AMIN

    Jom ke PRN Johor kempen lupakan Singapura, pedulikan Singapura dan tinggalkan Singapura bergema kembali..AMIN

    Rapat eratkan hubungan Malaysia - Indonesia pukimak kan Singapura. AMIN

    Hapuskan Parti barua DAP@LeeKwanYew yg serah Pulau Batu Putih milik Johor pada Singapura..AMIN..puuiii..!!

    Parti Barua yg serah Pulau Batu Putih yg baru daftar itu perlu dilingkupkan di Johor..AMIN

    Pengundi Johor tidak suka Singapura makna kata benci parti barua DAP@LeeKwanYew ini..AMIN

    Tiba tiba masuk IJN semola.. AMIN

    Wayang Kerala tagih sempati..AMIN

    Tumpu di Johor dolu..AMIN

    Lupakan dulu PRK Langkawi..

    KHALAS

    kah kah kah

    ReplyDelete
  5. Semalam kat Malaysia ada himpunan umat Islamophobia. AMIN

    Ari ni PRN Johor dah mola. AMIN

    Ramai Islamophobia turun semalam. AMIN

    Turun Demonstrasi.. AMIN

    Desak pecat Azam Baki dan Azam Waklu..AMIN

    Seramai 138 juta islamophobia turun ke jalan raya.. AMIN

    KL sesak teruk AMIN

    Bang Non Tokong tepok tangan barua depa turun jalan raya..AMIN

    Tun tak turun sebab ke IJN..AMIN

    PRN Johor lingkup kan Boboi mska melingkup lah PejWang.. AMIN

    Kes Zety para islamophobia tidor..AMIN

    Zety dan keturunan pencuri dan anaknya species penyamun dah 3 tahun pulis kata Kertas Siasatan serah ke AG ..AMIN

    Tokong kecut telo kes rasuah torwong belum selesai.. AMIN

    Akibat Karma sumpah laknat Bossku atok melingkup di IJN.. AMIN

    Atok tidor di IJN tajuk Blog CheDet masih lagi pasal fitnah jijik Bossku..!! Hebatt atok ni..AMIN

    Tun serah Pulau Batu Putih selamber bodoh ajer bagi pada anak Lee Kwan Yew sambil gentel dan garu telo tapi para islamophobia semua tidor..AMIN

    Sebab Tokong DAP suruh tidor..



    KHALAS...


    kah kah kah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1