Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

18 January 2022

Gangguan Seksual? Bagi La Polis Siasat Dulu

Bhai/DeeDee semua...

Lately.. ramai sangat terlibat dengan gangguan seksual... Dari orang biasa... orang politik.. sampailah ke orang agama... tak kira apa profession... tak kira apa kelas dan taraf hidup serta taraf pendidikan...

Payah nak kata dah... 

Cuma biler ader dakwaan... biler ader isu dan kes gangguan seksual.... bagi la polis siasat dulu... Tak payah la nak jumping into conclusion... dan para tertuduh pon tak perlu la keluar statement bagai... bagi polis lengkapkan siasatan...

Kalu ader kes... pendakwaan akan dibuat oleh Jabatan Peguam Negara melalui Pendakwaraya... Kalu takder kes... barulah boleh tertuduh keluarkan kenyataan (statement) kat media... Kalu nak buat saman malu pon masa ini lah...

Tak perlu bising-bising masa siasatan belum dan tengah dijalankan... Ader paham ka?? Tak payah nak buat drama bagai masa nih..



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1