Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

31 January 2022

Kenapa Perlu Ada Air Minuman?

Bhai/DeeDee semua...

Satu persoalan yang gua nak bangkitkan adalah kenapa perlu ada air minuman dalam Majlis Pengislaman saudara baru? Adakah ini prosidur? Atau macam mana?

Pelik pun ada.

Sekadar pertanyaan jer nih.


2 comments:

  1. Bibit2 permulaan bidaah?

    ReplyDelete
  2. Kong Ci Faa Chai.... AMIM

    Barua Melayu DAP@LeeKwanYew dah main Wall Street Journal balik semola.AMIN

    WSJ kata Mesia ni korup..AMIN

    Nanti Street Times Singapork kutip citer..AMIN

    Barua Melayu DAP@LeeKwanYew terkinja kinja balik sahut menyahut..AMIN

    Macam citer Jho Low dolu dolu fitnah jijik Bossku di WSJ, Street Times, CNBC, CNN Leshoto News Panama News Justo News memacam lagi..AMIN

    Sampai skg Jho Low Justo lesap jad beruang ada lesap depan iidung barua barua DAP@LeeKwanYew..AMIN

    PRN Johor dah Onn..AMIN

    Bangsa Johor meluat sangat dng Singapore nih...AMIN

    Sebut Lee Kwan Yew bangsa Johor paling menyampah meluat .. AMIN

    Yes Bangsa Johor tak suka Singapura..AMIN

    Bangsa Johor paling benci Singapura..AMIN

    Kalau bangsa Johor benci Singapura makna kata bangsa Johor benci barua barua Singapura disini..AMIN

    Lee Kwan Yew pernah kata Johor banyak penjahat..AMIN

    Jom ke PRN Johor kempen lupakan Singapura.. AMIN

    Pedulikan Singapura dan tinggalkan Singapura bergema kembali..AMIN

    Pukimak kan Singapura..AMIN

    Rapat eratkan hubungan Malaysia - Indonesia lupakan Singapura. AMIN

    Hapuskan barua barua Melayu DAP@ LeeKwanYew.. AMIN

    Sanggup serah Pulau Batu Putih milik Johor pada Singapura..AMIN..puuiii..!!

    Parti Barua yg serah Pulau Batu Putih yg baru daftar itu perlu dilingkupkan di Johor.. AMIN

    Pengundi Johor tidak suka Singapura makna kata benci parti barua DAP@LeeKwanYew ini.. AMIN

    Tiba tiba jer masuk IJN semola.. AMIN

    Wayang Kerala tagih sempati dah onn..AMIN

    Tumpu di Johor dolu..AMIN

    Dah pindah ward biasa di IJN.. AMIN

    Lupakan dulu PRK Langkawi..

    KHALAS

    Kong Ci Faa Chai maaa..!!

    kah kah kah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1