Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

15 January 2022

Baru Sedar Ke?

Bhai/DeeDee semua...

Setelah 41 tahun... setelah macam-macam tohmahan, label dan kecaman ... pandai pulak PAS cakap pasai perpaduan sesama bangsa dan agama..... dulu bukan main letak label kafir dan haram dimakan sembelihan...

Hahaha...

PAS nih memang lawak... sebab semenjak dua menjak nih dah jadi lebih jinak dari kucing... terutamanya dalam bab bekerjasama dengan UMNO dan BERSATU.... bukan sebab nak penuhi elemen perpaduan sesama agama....

Tapi...

Tapi lebih kepada intipati politik, jawatan dan kuasa... Tak terkecuali dengan intipati wang... hehehe... biasa la PAS nih... huhuhu...


Eh.... mamat nih bukan ker dah kena pecat dari jawatan AJK PAS Pusat??? Hehehehe... sebab katanya melawan dengan Olamak El-Marangi?? Hahaha ... Nasib la labu... hahaha...


4 comments:

  1. Malaysia seribu kali ganda lebih baik dari USA..AMIN

    Sesiapa yg rasa Malaysia tak ok .. sila berambos dan pindah ke USA..AMIN
    Polis tembak lelaki kulit hitam, Carolina Utara kembali bergolak..AMIN

    Tindakan anggota polis kulit putih yang tidak bertugas menembak mati seorang lelaki kulit hitam di Carolina Utara Amerika Syarikat mencetuskan kemarahan penduduk setempat...AMIN

    USA indah khabar dari rupa... AMIN

    Pada pemimpin melayu liberal yg berkiblat kan barat dan agenda COMANGO LGBT GAY hedonisme.. yang mengagungkan barat terutama USA..AMIN

    link kat bawah ni hah..


    https://youtu.be/J9pfDXZS7-U Uncle SAM indah kabar dari rupa


    https://youtu.be/rJJl5gytOKw

    US indah khabar dari rupa..AMIN

    Mat Salleh yg duduk di Malaysia jogging siang malam tu duduk kat Malaysia ikut Rules Of Law Malaysia jgn memandai nak berlagak pandai ... AMIN

    https://youtu.be/rG3CcRW32BA Skid Row di USA.. AMIN

    Malaysia tiada SKID ROW..Jahanam USA

    KHALAS

    ReplyDelete
  2. "National Embarrassment" bila Tun Mahathir dengan selamba sambil gentel dan garu telo beri kan Pulau Batu Putih pada anak Lee Kwan Yew..

    Mahathir Serah Pulau Negara Senang2 kepada anak Lee Kwan Yew Singapura ada lah “National Embarrassment”...AMIN..puii..!!

    Pusat fitnah Malaysia terbesar adalah Singapura@Pusat Media Fitnah Asia Tenggara. Pemimpin pembangkang Melayu seringkali gunakan media Singapura untuk memburukkan dan rujukan mereka untuk fitnah adu domba politik mereka.

    Lupakan Singapura dan pedulikan saja Singapura itu..!! Lupakan Singapura eratkan hubungan dengan Indonesia. AMIN

    Mana mana Pemimpin yang mesra dengan Singapura adalah wajib dicurigai dan diawasi permainan dan game pemimpin itu.

    Awas pemimpin itu mungkin musuh dalam selimut. Orang rapat yang mengelilingi pemimpin itu mungkin musuh dan barua barua atau talibarut talam dua muka yang digunakan untuk kepentingan dan survival Singapura.

    Melalui proksi dan barua Singpura di Malaysia dalam parti DAP dan taikun yang dibela oleh pemimpin itu untuk keuntungan dan batu api adu domba Singapura mengucar kacirkan pemimpin Melayu berantakan sesama sendiri....!!

    Masa Malaysia - Indonesia eratkan hubungan ekonomi budaya sesama serumpun dan tinggalkan lupakan Singapura yang tidak membantu..

    Indonesia sudah pindahkan ibu negara nya ( satu strategi yg cukup baik dengan kebangkitan Negara China) di Kalimantan sempadan Sawarak Sabah dekat dengan China Laut China Selatan adalah kelebihan buat kedua negara.

    Petronas sudah memulajan carigali Migas di Indonesia. Pengeboran terbesar Petronas Carigali di Madura membuka mata pihak Indonesia. CSR Petronas membuka mata rakyat Indonesia pada penduduk setempat menguntungkan mereka.

    Exxon Mobil, Shell Chevron sudah bertapak lama di Indonesia tapi Petronas baru menapak di Indonesia dan CSR Petronas disanjung tinggi penduduk setempat.

    Apalah sangat Singapura seluas Pulau Lombok dan Pulau Langkawi jika hubungan ekonomi, kebudayaan sesama serumpun dieratkan lagi.

    Jika kedua dua negara bergerak seiring dengan sumber alam dan tenaga kerja yang banyak Singapura is nothing..!!

    Lupakan Singapura jahanamkan Singapura awasi permainan jahat barua dan talibarut Singapura di kedua dua buah negara ini.

    Jika hubungan Malaysia - Indonesia dipereratkan lagi sesama serumpun maka kecelakaan besar pada Singapura dan kuncu kuncu mereka di sini.

    If you friend with Singapore then you don't need enemy.. Lupakan Singapura tinggalkan Singapura.

    ReplyDelete
  3. Kharuddin, anta dont play play wif ayah kecik. He won't gif face one. You cross him you kena. Ahh meibe you shud joing amno so dat you kanbe wakil rakyat again.

    ReplyDelete
  4. National Embarrassment" bila Tun Mahathir dengan selamba sambil gentel gentel dan garu garu telo nya berikan Pulau Batu Putih pada anak Lee Kwan Yew..

    Mahathir Serah Pulau Negara Senang2 kepada anak Lee Kwan Yew Singapura ada lah “National Embarrassment”...AMIN..puii..!!

    Pusat fitnah Malaysia terbesar adalah Singapura@Pusat Media Fitnah Asia Tenggara. Pemimpin pembangkang Melayu seringkali gunakan media Singapura untuk memburukkan dan rujukan mereka untuk fitnah adu domba politik mereka.

    Mana mana Pemimpin yang mesra dengan Singapura adalah wajib dicurigai dan diawasi permainan dan game pemimpin itu.

    Lupakan Singapura dan pedulikan saja Singapura itu..!! Lupakan Singapura eratkan hubungan dengan Indonesia. AMIN

    Jika ada pemimpin yang mesra dengan Singapura maka rakyat wajib mencurigai dan waspada akan game politik pemimpin pemimpin itu. Kita tidak mahu pemimpin acah acah power Melayu Islamik dalam diam diam serah Pulau Batu Putih pada anak Lee Kwan Yew untuk Singapura.

    Awas pemimpin itu mungkin musuh dalam selimut. Orang rapat yang mengelilingi pemimpin itu mungkin musuh dan barua barua atau talibarut talam dua muka yang digunakan untuk kepentingan dan survival Singapura.

    Melalui proksi dan barua Singpura di Malaysia dalam parti DAP@LeeKwanYew dan taikun taikun yang dibela oleh pemimpin itu untuk keuntungan dan batu api adu domba Singapura mengucar kacirkan pemimpin Melayu berantakan sesama sendiri....!!

    Tiba masa nya Malaysia - Indonesia eratkan hubungan ekonomi budaya sesama serumpun dan tinggalkan lupakan Singapura yang tidak membantu kedua dua negara...

    Krisis kewangan 1997 ramai rakyat kedua dua yang kaya raya negara menyimpan wang bila Singapura mengambil krsempatan dari krisis kewangan dunia 1997 bila Lee Kwan Yew menaikkan faedah fix deposit di bank Singapura ketika krisis kewangan 1997 melanda..

    Indonesia sudah pindahkan ibu negara nya ( satu strategi yg cukup baik dengan kebangkitan Negara China) di Kalimantan sempadan Sawarak Sabah dekat dengan China Laut China Selatan adalah kelebihan buat kedua negara.

    Petronas sudah memulakan carigali Migas di Indonesia. Pengeboran terbesar Petronas Carigali di Madura membuka mata pihak Indonesia. CSR Petronas membuka mata rakyat Indonesia pada penduduk setempat menguntungkan mereka.

    Exxon Mobil, Shell Chevron sudah bertapak lama di Indonesia tapi Petronas baru menapak di Indonesia dan CSR Petronas disanjung tinggi penduduk setempat.

    Apalah sangat Pulau Singapura seluas Pulau Lombok dan Pulau Langkawi jika hubungan ekonomi, kebudayaan sesama serumpun dieratkan lagi.

    Jika kedua dua negara bergerak seiring dengan sumber alam yang banyak dan tenaga kerja yang murah maka Singapura is nothing..!!

    Lupakan Singapura jahanamkan Singapura awasi permainan jahat barua barua dan talibarut Singapura di kedua dua buah negara ini.

    Jika hubungan Malaysia - Indonesia dipereratkan lagi sesama serumpun maka kecelakaan besar pada Singapura dan kuncu kuncu mereka di sini.

    If you friend with Singapore then you don't need enemy.. Lupakan Singapura tinggalkan Singapura. Good bye Singapura fuck off Singapura

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1