Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

29 January 2022

Perang Dah Start

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe.... macam tak biasa la pulak.. Adoilah ... PAS dan UMNO nih macam kucing ngan anjing... memang ader time boleh relaks cam takder aper.. tapi dalam banyak keadaan... asik nak bertelagah berperang bagai...

La nih... nampak macam perang dah start balik antara PAS dan UMNO...

Gara-gara pasai kerusi dan pembahagian kawasan dalam PRN Johor... Hahaha.... seperti biasa semuanaya akan dimulakan dengan mulut-mulut pemimpin PAS yang celaka... mulut tak berinsuran... mulut celupar... dan seperti biasa... Abdul Hadi Awang adalah punca segala masalah nih...

Sejak sekian lama pun memang Abdul Hadi Awang la yang memulakan semua perang nih... mulut dier memang takder insuran... celupar sangat... apa sahaja yang tak dikatakan oleh Abdul Hadi Awang kepada orang lain... semua busuk dan buruk ja pada orang lain...

Dari segala nama binatang yang digunakan... sampailah kepada label munafik, murtad dan kafir... laju ja mulut dier bercakap... macam tak selari ngan otak... Hahaha... dan sebab itulah PAS dilihat sebagai parti paling bohsia paling pelacur dalam sejarah Malaysia... parti yang menunggang agama... parti yang menunggang assabiyah dan sebagainya...

Adoilah...






3 comments:

  1. apani bro...apa pulak otak hadi tak selari dengan mulut...semua selari la, otak, mulut dengan hati - semua busuk...

    ReplyDelete
  2. Jgn la kutuk hadi awang camtu. Betul apa yg hadi awang cakap pasal umno tu. Tok mat pun betul jugak kata kat hadi awang tu. Satu kena kentut satu lg kena kencing.

    ReplyDelete
  3. Otak dan akal membezakan cara pemikiran manusia dengan haiwan.

    Hadi awang memang pemimpim celupar sebab berfikir hanya gunakan otak maka terhambur lah maki hamun, caci ceca mudah menghukum malahan tiada segan silu mengina pakai sifat haiwan untuk dihambur kepada pihak lawan.

    Pemikiran sebegini hanya menggunakan otak ia setaraf dgn haiwan hanya berteraskan nafsu nafsis aje.

    Jika berfikir menggunakan akal pasti ada budi bicara, timbang tara dan disiplin dalam mengeluarkan pendapat yg menyerlahkan ketinggian martabat dan ilmu.

    Jadi, Hadi awang tu apa ya....?????

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1