Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 April 2021

Awalnya Annuar Musa Berkempen?

Bhai/DeeDee semua...

Maaf cakap la... Ahli Parti UMNO memang bodoh... itu memang kenyataan... Bayangkan punya la depa cuba angkat pengkhianat parti untuk kekal jadi pemimpin utama UMNO... pengkhianat yang pentingkan diri sendiri dan bukannya kepentingan parti...

Giler aaa... Annuar Musa sudah takder jati diri UMNO... lagi mau sembang kononnya dier bakal pembesar baru UMNO.... memang patut la dier nih disingkirkan awal...

Tapi aderkah ahli UMNO bersedia untuk betulkan kembali otak depa?? Gua rasa tak... UMNO dengan duit mana boleh berpisah... Sure Annuar Musa akan tabur wang banyak pada masa pemilihan nanti... Apa susah... Muhyiddin Yasin sure akan bantu Annuar Musa memang jawatan Presiden UMNO.... duit takder hal... small matter...

Yang penting darurat mesti sampai Ogos paling kurang.... supaya nak cekau duit jadi senang...

Muhyiddin Yasin aper dier kira... janji dier kekal pegang jawatan... dan seterusnya memperkukuhkan kedudukan politiknya.... Azmin Ali pun sama... sure akan bekap Annuar Musa....

Gua harap ahli UMNO boleh guna otak depa dan lihat apa benda yang berlaku...



2 comments:

  1. Wayang Kerala Production Director TDM Starring Hamit Bedul tajuk berjudul 'LESAP' di punggung berdekatan jamban rumah.

    Jho Lo bertukar jadi beruang, Justo pun lesap tak tahu khabar berita.

    Dalam beratus orang yang dicari, tiga individu kini menjadi tumpuan pihak berkuasa tempatan kerana mempunyai waran tangkap ekoran gagal hadir ke mahkamah dan terlibat dengan kes jenayah komersial terbesar di negara ini.

    Mereka yang 'LESAP' ialah usahawan kosmetik kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman, 36, pe­ngasas Sugarbook, Chan Eu Boon, 34, dan ketua sindiket pe­ngubahan wang haram terbesar, Datuk Seri Nicky Liow Soon Hee, 33.

    Ketiga-tiga mereka yang 'LESAP' ini dicari kerana sehingga kini pihak berkuasa masih belum menemui mereka sama ada kekurangan maklumat mahupun ada tali barut yang memberi maklumat mengenai operasi yang dilakukan.

    Pelakon baru skrip lama di recycle

    #WayangKeralaProduction

    ReplyDelete
  2. Perkara yg sama berlaku dgn PKR sehingga azmin dapat naik jadi menteri kanan.....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1