Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

17 June 2021

Setin Mana Cukup

Bhai/DeeDee semua...

Setin mana cukup. Paling cikai 9 tin. Baru la high naik sampai kayangan. Hahahaha..



2 comments:

  1. "Saya bukan gila kuasa, sat lagi saya pun "pi'lah" Tun M Kata.. Tun biar link video bawah sanun yang berbicara...!!

    Tun Dr. Mahathir Mohamad menegaskan beliau bukanlah seorang yang ‘gila kuasa’, tetapi menyifatkan segala tindakannya yang masih mengambil peduli hal ehwal negara adalah semata-mata untuk terus memberi sumbangan kepada negara.

    Bercakap kepada Utusan Malaysia, Tun menyedari usianya telah lanjut untuk kembali berkuasa dan hanya bertindak atas permintaan banyak pihak supaya saya boleh 'sumbang' tenaga dan fikiran demi menyelesaikan masalah negara.

    'Sumbang' tenaga macam lirik mentera beradu "bangau dah pulang suara 'sumbang'.." atau pun 'sumbang'nya tenaga Tun seperti tikus baiki labu.

    “Saya dah berkuasa banyak kali dah, saya tak nak lagi dah. Tetapi ada orang minta( betul ka.?) supaya saya memberi sumbangan..(baca: sumbang mambang)

    Sebenanya saya sedar umur saya sudah 95 tahun. Tak lama lagi kena ‘pi lah’. Tapi hang pa suma kena tahu kenapa Tun gila kuasa... video kat bawah jawapan nya.

    Pemimpin Melayu ini tak serik serik kena bodoh bangang dengan Bangsa Jho Low... Mme sial punya pemimpin kebanyakan usia dah lanjut otak bodoh bangang dijajah. Kita harap jangan di warisi oleh pemimpin muda..

    Tak boleh terima akal pasal Jho Low masih bebas, kaya raya lesap terus tak dapat dikesan. Jho Low jadi beruang. Aljazeera boleh gentel telo buat sidang media dng Jho Low lagi. Orang Melayu yg bodoh bangang bercakaran.

    Pada hal Jho Low dan 1MDB yang dicanang puak bangau Tun Mahathir(Cap Bunga) Mat Sabu (PAN) PKR hingga berguling guling atas jalan raya digula gulakan oleh Tony Pua, Marina Chin Lim Guan Eng dari DAP himpunan Bersih.

    Dah berkuasa 22 bulan Tun Mahathir buat bodoh bangang macam sial. Jho Low lesap pemimpin Melayu dan orang Melayu kena bodoh dengan Jho Low.. Memang celako sial sungguh..!!

    Kenapa Tun berjuang untuk kroni anak cucu ber mati matian menghalang musuh utama Tun berkuasa...

    Sedikit sebanyak jawapan ada di link ini.

    Keluarga Cendana mirip keluarga Tun

    Jokowi vs Cendana

    https://youtu.be/Pit1gXZSy3E haah layannnn..!!

    #bangaudahpulangsuarasumbang

    ReplyDelete
  2. Wa x berapa arif la bro...!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1