Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

25 June 2021

Sidang Parlimen Minggu Pertama September

Bhai/DeeDee semua...

Nampaknya sudah ada tarikh untuk sidang Parlimen diadakan.... katanya selewat-lewatnya pada awal minggu pertama September 2021.

Takpa.. kita tengok apa citer nak depa nak pusing nanti.

Yang pasti kali ini sudah ader tarikh... takkan la susah sangat nak buat persidangan Parlimen secara hibrid? Adoilah.

#persidanganParlimenHibrid #onlinemeeting #googlemeet

Sudilah subscribe Channel YouTube ini untuk lebih maklumat.

1 comment:

  1. Demi masa.
    Sesungguhnya manusia itu benar-benar berada dalam kerugian,
    kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal saleh dan nasihat menasihati supaya menaati kebenaran dan nasihat menasihati supaya menetapi kesabaran.

    depa punay pasai la mau sidang tak mau
    masa tetap berjalan

    ada manusia nak urus dunai ikut otak depa
    tolak perintah Allah

    Katakanlah: "Taatilah Allah dan Rasul-Nya; jika kamu berpaling,
    maka sesungguhnya Allah tidak menyukai orang-orang kafir".

    Dan barang siapa yang taat kepada Allah dan rasul-Nya dan takut kepada Allah dan bertakwa kepada-Nya, maka mereka adalah orang-orang yang mendapat kemenangan.


    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1