Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

16 June 2021

Sardin Pun Sardin Lah...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... lawak siot ... “Bila kita susah, orang nak sedekah kita terima. Tak adalah demand-demand (meminta itu dan ini) kan?" “Kalau masa kita tengah susah ni, orang bagi ikan sardin, ikan sardinlah kita makan. Tak ada kita (minta) nak makan ayam pula."

Adoilah.... kalu Sardin yang diberi tue dah tamat tempoh... dah expired... takkan nak terima jugak... giler aaa... kalu kena sakit perut keracunan sapa nak tanggung... Takkan la bodoh sangat...

Adoilah...



3 comments:

  1. Oi pengundi melayu. Ko tahu ka apa nak buat terhadap orang sombong mcm ni bila PRU nanti. Gunalah kuasa pengundi anda. Itulah satu2 KUASA yg anda ada. Takut deme dgn kuasa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemimpin2 bodoh dipilih/disokong oleh pengundi2 yg tersangat bodoh dan bangang, melayu-isle ni suka pemimpin bodoh /bangang serupa mereka.......

      Delete
  2. Dah jadi MB nak buat perbandingan pun tak nak berfikir dulu, apa MB ingat ikan sardin tu makanan orang susah? Ikan sardin dah mahal sekarang tau....cakap terang terang, hp yang di beri tu sesuai untuk pelajar, bukan yang berkelajuan tinggi untuk main game atau tonton vedio, ini perbandingan yang dibuat menghina orang susah...janganlah bongkak sangat wahai MB

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1