Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

08 June 2021

Sudah Gila Malaysia Nih...

Bhai/DeeDee semua...

Sudah gila agaknya Malaysia ni... Tak paham gua... Yang kos produksi berbilion ringgit dijual pada harga RM2.05 seliter tapi yang kos produksi jutaan ringgit dijual pada harga RM6.00 seliter...

Walaun korang tak payah tanya la pandangan diorang... sebab Otak depa mana ader gunakan... depa asik gunakan otak Tok Garu depa ja... otak walaun kalu jual sekenhen pon level "showroom quality" sebab mileage tak tinggi....

Hahaha...

Ini belum gua compare lagi harga air minuman (air RO) ... itu lagi giler kalu nak compare ikut harga seliter..

Hahaha.... jahanam Malaysia nih...



4 comments:

  1. kalu lu x puas hati buat je minysk petrol utk memasak...po do pasal

    ReplyDelete
  2. Najib dah jawab di mahkamah, jawapan pun padu. Sumpah laknat pun sudah itu memberi sinifikan tambahan pada mangsa fitnah yang teraniya..!

    Zety masih bebas, Nik Faisal lesap, Datok Vicky pun lesap..(eeh.!!oopss tak ada kena mengena dlm kes 1 MDB..kiki) , Jho Low lesap terus sampai bagi alasan paling bangang bertukar jadi beruang oleh ex-IGP lantikan Tun Mahathir. Tanpa Zety, Nik Faisal dan Jho Low kes 1 MDB adalah cacat, tidak adil dan buang masa.

    Kerana Jho Low semua pemimpin dan orang Melayu berantakan. Ultra Melayu tak boleh buat apa apa selama 22 bulan berkuasa. Jho Low enjoyy ke sana ke sini ke sanun bersama Paris Hilton..

    ReplyDelete
  3. PAS dalam kerajaan, Semua walaun jadi jutawan, T2, paling koman M4,ada walaun kesah

    ReplyDelete
  4. sebelum muisbah pun dah ramai yang giloo
    inikan pulak dalam keadaan [akat duk gelabah
    macam macam bolih jadi

    dengar ceriat ada kes zina paksa ditempat polis
    tersangka pangkat inspekto

    memang dah bioool

    Sesungguhnya tobat di sisi Allah hanyalah tobat bagi orang-orang yang mengerjakan kejahatan lantaran kejahilan, yang kemudian mereka bertobat dengan segera, maka mereka itulah yang diterima Allah tobatnya; dan Allah Maha Mengetahui lagi Maha Bijaksana.

    4:18. Dan tidaklah tobat itu diterima Allah dari orang-orang yang mengerjakan kejahatan (yang) hingga apabila datang ajal kepada seseorang di antara mereka, (barulah) ia mengatakan: "Sesungguhnya saya bertobat sekarang" Dan tidak (pula diterima tobat) orang-orang yang mati sedang mereka di dalam kekafiran.
    Bagi orang-orang itu telah Kami sediakan siksa yang pedih.

    kita pakat taubat sebelum telambat

    Kecuali orang-orang yang tobat dan mengadakan perbaikan dan berpegang teguh pada (agama) Allah dan tulus ikhlas (mengerjakan) agama mereka karena Allah.
    Maka mereka itu adalah bersama-sama orang yang beriman dan kelak Allah akan memberikan kepada orang-orang yang beriman pahala yang besar.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1