Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

23 June 2021

Siapa Sabotaj Ahmad Zahid Hamidi

Bhai/DeeDee semua...

Soalan yang perlu ditanya... Zahid Hamidi nih masih lagi lead UMNO ka sebagai Presiden UMNO? Nampak macam tak kukuh ja jawatan Presidennya.

Cakap Zahid Hamidi macam dah tak laku.. Ahli MT pon tak hormat dier.. inikan pulak dengan ahli bawahan.

Nih ader cerita yang dibawak oleh Nazri Aziz kononnya ader ramai Ahli Parlimen dah tandatangan kenyataan bersumpah (Statutory Declaration @ SD) yang sokong kepada Hishamuddin Hussein.... Masalahnya ... Hishamuddin Hussein nih lemah... under performed.... buat kerja lemau...

Heli yang diorder masa dier jadi Menteri Pertahanan pon tatau lagi apa cerita... sampai atau tidak... duit dah abis bayar... Huhuhu...

Nazri Aziz pulak terkenal lalang walaupun lantang... Hahahaha

 

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1