Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 June 2021

Ini Malaysia Boh

Bhai/DeeDee semua.. 

Ini Malaysia boh... sebab itu la banyak benda semua boleh dicover up dengan guna sentimen jer...

Contoh Kohilal, 1MDB, Tabung Memali, Abrar, PKFZ, Bakun, Musang King, Kenyir, Cini Lake dan banyak lagi… kalu nak lagi pawer… guna la sentimen Kaler Luna…. hahaha

Banyak lagu pon boleh aaa3 comments:

 1. kenapa Tun berjuang untuk kroni anak cucu ber mati matian menghalang musuh utama Tun berkuasa...

  sedikit sebanyak jawapan ada di link ini.

  Keluarga Cendana mirip keluarga Tun

  Jokowi vs Cendana

  https://youtu.be/Pit1gXZSy3E

  layannnnn..

  ReplyDelete
 2. Semua orang lain tak pandai, hanya Tun sahaja yang pandai. Mahathir kalau dia buat sesuatu pasti akan ada kepentingan untuk diri sendiri. Contoh tahun lepas Tun sanggup terhegeh hegeh datang HQ PKR untuk dilantik sekali lagi jadi PM. Seleoas berkuasa semula semua orang dalam PH lokos dikencingnya.

  Siap serah memo kepada YPDA untuk buka Parlimen, Macam mana PejWang boleh bersetuju dengan cadangan 'dick'tator gila kuasa ini? Ini sebelum berkuasa pun PejWang tak berani bantah, bayangkan kalau Mahathir jadi Pengerusi Mageran, ada tak mereka berani bersuara atau jadi pak turut?

  Kalau yang mencadangkan MAGERAN ini Khairy, Hishamuddin, Hadi Awang atau Anwar Ibrahim sekalipun, Tun akan lawan sebab ia salah dan bertentangan dengan prinsip demokrasi dan segala macam lidah bercabangnya.

  Pejuang boleh senyap dan redha dengan apa saja tindakan Mahathir yang tak pasti jawatan apa yg disandang dalam PejWang belum pun didaftarkan untuk membelakangkan Parlimen.

  Sebelum berjuang supaya Mageran ini dikemukakan oleh Agong, lebih elok Tun berjuang tubuhkan Parti PejWang yg dikemukakan pada ROS dolu.


  #bangaudahpulangsuarasumbang

  ReplyDelete
 3. Semua orang lain tak pandai, hanya Tun sahaja yang pandai. Mahathir kalau dia buat sesuatu pasti akan ada kepentingan untuk diri sendiri. Contoh tahun lepas Tun sanggup terhegeh hegeh datang HQ PKR untuk dilantik sekali lagi jadi PM. Seleoas berkuasa semula semua orang dalam PH lokos dikencingnya.

  Siap serah memo kepada YPDA untuk buka Parlimen, Macam mana PejWang boleh bersetuju dengan cadangan 'dick'tator gila kuasa ini? Ini sebelum berkuasa pun PejWang tak berani bantah, bayangkan kalau Mahathir jadi Pengerusi Mageran, ada tak mereka berani bersuara atau jadi pak turut?

  Kalau yang mencadangkan MAGERAN ini Khairy, Hishamuddin, Hadi Awang atau Anwar Ibrahim sekalipun, Tun akan lawan sebab ia salah dan bertentangan dengan prinsip demokrasi, tidak islamik dan segala macam auta pembelitnya lidah bercabangnya.

  Kalau salah Tun akan salahkan orang lain hatta kalau tukang sapu sampah lalu depan Tun, dia akan salahkan tukang sapu sampah tersebut...!!

  Pejuang boleh senyap dan redha dengan apa saja tindakan Mahathir yang tak pasti entah jawatan disandanh dalam PejWang yg belum pun didaftarkan untuk membelakangkan Parlimen.

  Sebelum Mageran ini dikemukakan oleh Agong, lebih helok Tun berjuang tubuhkan Parti PejWang yg kemukakan ROS dolu.

  Menyemak lahh..!!

  #bangaudahpulangsuarasumbang

  ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1