Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

25 June 2021

Tekanan Untuk Menjatuhkan Presiden UMNO

Bhai/DeeDee semua...

Nampaknya Majlis Tertinggi UMNO telah berjaya untuk mendapatkan resoluso agar pemilihan parti ditangguhkan selama 18 bulan. Ini satu perkembangan yang baik. Tidak dapat tidak ianya dapat mengurangkan risiko berlakunya penularan wabak Covid-19.

Apa pun disini kita dapat lihat ada tekanan dari segenap penjuru yang nak jatuhkan Ahmad Zahid Hamidi selalu Presiden parti.. Ya... bukan dari orang luar pun tapi dari dalam circle kepimpinan UMNO itu sendiri.

Siap ada yang sedang projected kan Hishamuddin Hussein sebagai pengganti Ahmad Zahid Hamidi... Pada gua Hishamuddin Hussein memang tak layak untuk diangkat menjadi Presiden UMNO... sebab Hishamuddin Hussein itu lemah...

Ada orang lain yang lebih layak ... itu yang pasti..

Apa pun... Ahmad Zahid Hamidi mestilah menunjukkan ketokohan dirinya sebagai Presiden UMNO... dan ini mesti sentiasa ditonjolkan... Janganlah diperlihatkan diri senang diperkotak katikkan malah dileluconkan.... Sebagai Presiden UMNO, Ahmad Zahid Hamidi kena tegas... boleh buat keputusan yang muktamad (firm) dan ada kuasa penentu.

Tunjukkan bahawa diri anda adalah Presiden sebenar..

#presidenUMNO #MTUMNO #pemilihanparti

Sudilah subscribe Channel YouTube ini untuk lebih maklumat.

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1