Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

26 June 2021

Sistem Persekolahan Secara Hibrid

Bhai/DeeDee semua...

Satu perkara yang patut kita laksanakan adalah sesi persekolahan secara hibrid, dimana ianya menggabungkan sesi persekolahan secara biasa dan sesi persekolahan secara PdPR.

Kita boleh buat berasaskan 2 tahap.

Dengan cara ini kita masih boleh mengoperasikan sekolah seperti biasa... dan dalam pada masa yang sama kita dapat melaksanakan semua program kokurikulum.

Ini yang sepatutnya kita buat dan laksanakan.

#SesiPersekolahanHibrid #SekolahHibrid #PdPR

4 comments:

  1. ada orang kata baca buku aja bolih [andai
    tak payah berguru
    selama ni bukan main ek kita maju maju
    tak ingat perintah Allah manusia makin melampau

    sikit baru ni musibah
    akibatnya dah mula nampak parah

    moga Allah lindungi kita dari akibat perbuatan puak dzolim

    Dan janganlah kamu seperti orang-orang yang lupa kepada Allah, lalu Allah menjadikan mereka lupa kepada diri mereka sendiri.
    Mereka itulah orang-orang yang fasik

    Waspadalah kalian wahai orang-orang beriman dari mengikuti semisal yahudi dan orang-orang munafik dari meninggalkan apa yang Allah perintahkan dan ketaatan pada-Nya serta melupakan hak-hak-Nya; Yang mengakibatkan Allah lupakan hak-hak kalian, karena sebab balasan akan disesuaikan dengan amalan.
    Ketahuilah bahwa mereka yang meninggalkan perintah-perintah Allah, mereka adalah orang-orang yang keluar dari ketaatan pada-Nya dan syariat-Nya.

    ReplyDelete
  2. Otak Menteri yang tipu sijil pendidikan bila buat kerja, semua nampak bodoh bangang.

    Tindakan Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) membenarkan perkhidmatan pinjaman wang berlesen beroperasi serta merta yang dijenamakan semula sebagai ‘kredit komuniti’ ketika peminjam memohon kerajaan melaksanakan moratorium pinjaman bank, amat mengguris hati rakyat.

    Sikap Menteri KPKT, Datuk Zuraida Kamaruddin yang tidak sensitif terhadap penderitaan rakyat, kerana kebenaran dari KPKT itu seolah-olah menawarkan mereka pinjaman Ah Long pada waktu kesempitan hidup.

    “Pinjam wang dari golongan ini (ah long) ibarat menabur garam pada luka.

    Nama menteri ni boleh dimasukkan dalam senarai calon yang ditimbang kati atau kilo semasa PRU 15 nanti.

    Insyallah majority mungkin tinggi. PRU 15 bila dah pecah berderai PKR bole di kira timbang kati atau kilo saja calon ni nanti.

    Zuraida Kamaruddin (PH - PKR)

    59.2% (54,307)

    Leong Kim Soon (BN - MCA)

    13.5% (12,351)

    Nurul Islam Mohamed Yusoff (PAS)

    10.5% (9,598)
    Tan Hua Meng (PRM)

    0.3% (294)
    Registered voters: 91,737

    Majority: 41,956

    Spoilt votes: 608

    Unreturned votes: 0

    Voter Turnout: 77,539 (84.5%)

    ReplyDelete
  3. Cakap lebih senang dari laksanakan. Pertama kita kena pastikan setiap guru sudah menerima kedua-dua dos vaksin. Kedua, Memastikan setiap ahli dewasa murid-murid juga sudah divaksin. Ketiga, Memastikan murid-murid yang masih belum memenuhi kriteria-kriteria di atas, dimestikan mempunyai gajet dan capaian internet 4G di kawasan mereka (tugas jabatan berkaitan dan kerajaan negeri) Baru sekolah adalah selamat untuk dibuka. Varian Covid Delta cukup merbahaya dan kalau tidak dikendalikan dengan baik, kes akan melonjak cepat kerana kanak-kanak bawah 12 tahun masih belum boleh menerima vaksin.

    ReplyDelete
  4. Chin Tong is warlord DAP claims Mahathir, Anwar need to work together to oust Muhyiddin... ko rase..!?

    Kau orang rase ape.!? Naah Link bawah ini dari barua Tun Mahathir punya blog..lu fikir lah sendiri..!!

    https://www.thethirdforce.net/chin-tong-claims-mahathir-anwar-need-to-work-together-to-oust-muhyiddin-najib/

    Lets think carefully and anal'ised this Cina Chin Tong from party DAP did to the Malay leader especially Tun Mahathir and Brother Anwar Bin Ibrahim..!?

    He's trying to bring conflict(batu api) among the Malay leaders from PH and PN again and again. Do Malays aware about this thing..!?

    Wajarkah Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim didesak untuk berganding bahu sekali lagi dengan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.!?

    Inilah soalan yang sering dibangkitkan apabila berbincang tentang kemelut politik negara sejak setahun yang lalu. Apakah agenda tersembunyi Pakatan Harapan yang dikuasai oleh DAP ini..!!

    Ramai yang berpendapat gandingan mereka berdua dapat merampas kembali mandat rakyat yang tercapai pada 9 Mei 2018 daripada kerajaan Barisan Nasional.

    Lets think which is the Party will get the all benefit..!? Whose control the hidden hand by Chinese people behind the Rocket Party.. off course it's big brother PAP@People Action Party in Singapore also dapat laba untung dan tumpang tepuk tangan sekali..!!

    Who will get the benefit from Chin Tong plan..!? Chinese Taycoon, crony and their DAP and his barua's like Tun, Daim, PKR or PAN...!? or Do this plan will benefit to BN or PN..!?

    Chin Tong The Big is big 'batu api' (bring into conflict) from DAP trying Malay leaders to fight each other again and again..!!

    What's Malay people will get benefit from this Chin Tong@DAP planned.!?

    Melayu mcm Tun Mahathir n gang gang Melayu bacol jer yang suka dilaga lagakan oleh puak Chin Tong dan Jho Low ini... Depa ni mme tak serik serik kena main dengan bangsa Chin Tong ini atau kau orang rasa bangga ker kena laga laga kan oleh bangsa Chin Tong ini....!?

    Jho Low masih bebas dan lesap serta enjoyy ke sana ke sini ke sanun berparti dng selebrity hollywood. Boleh pulak lagi kata Jho Low jadi beruang..!? Cakap macam bingai akai ado.!? Hanya dengan Jho Low seorang saja semua pemimpin dan orang Melayu kena bodoh2 berantakan dan bercakaran.

    Jho Low dan bangsa Jho Low tepuk tangan ketawa terbahak bahak lihat betapa bodoh dan kebangangan pemimpin ultra Melayu dan pemimpin Melayu berantakan

    If Malay people lets this Chin Tong plan happen who is the winner at last..!? The winner of course goes to kaum DAP. Singapore also having benefit from this plan.

    What the Malay have it from this plan..it's NOTHING..!!

    Enough is enough don't let this Bangsa Jho Low being foolish again and again to all of Malays leader...!!

    Bloody ultra Melayu sudah jadi kuda kayu tahap kronik bersama walaun unta dan barua DAP dalam PKR dan PAN yang tak guna ini..!!

    Sudah sudah lah tu kena bodoh bangang kena main adu domba dengan Bangsa Jho Low/Chin Tong ini.

    Tak serik serik lagi ker kena main dengan bangsa ini..!! Cukup cukup lah and enough is enough..!!

    Open yur mind , open your heart. Let us think carefully what is the major game plan by warlord Chin Tong from DAP..!?

    Nak lawan game plan warlord Chin Tong@ DAP 'kena lawan dengan otak bukan dengan pisau'.

    Wooiii kau orang tak serik serik lagi ke kena bodo bangang dengan Chin Tong pulak dah...!! Tahun lepas baru kena bodoh dengan Jho Low, sekarang Chin Tong pulak nak main kan kau oranb lagi. Pemimpin Melayu nih tak serik serik ke kena bodo bangang dng bangsa ini.?

    Jangan nanti anak cucu lawat kubo sambil kencing berdiri... Haaahhh tepokkkk....!!


    #bawakotakbukanpisau

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1