Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

18 June 2021

Tak Beragak

Bhai/DeeDee semua...

UMMAH kelam kabut keluarkan kenyataan... kononnya mereka tersilap join ngan puak-puak Pro Darurat... Hahaha... setelah kena kecam berjemaah oleh rakyat Malaysia... laju ja depa U-Turn.... Huhuhu...

Kita tau la sapa disebalik semua NGO yang Pro Darurat nih... sapa tangan-tangan ghaib yang galak sangat nak darurat nih... galak sangat nak kekalkan kuasa...

Dan kita tau lah sebab kenapa hanya HarakahDaily ja yang sebarkan kenyataan tue... Kita tau lah apa agenda depa,.... dan sekarang semuanya dah 404... hahaha

Tak payah nak dalih aaa... kita semua tau...



1 comment:

  1. Penafian datang dari puak2 yang dah kuar fatwa berbohong demi parti tu dihalalkan? Sapa nak percaya kat puak2 penunggang tersohor ni? Mahu dengar lagi dari kaki pembohong, putar belit dan tanya lain, jawab lain ni? Ni semua persoalan yang patut bani melayu tanyakan pada diri sendiri. Kalau mereka ni dah jelas terdedah sebagai kaki bohong, kaki putar belit dan kaki sembunyikan kebenaran, adakah mereka ni BETUL berada kat jalan yang lurus atau mereka ni hanyalah puak2 yang berada dalam politik mesia demi memuaskan nafsu tamak dan demi melampiaskan segala macam nafsu mereka sambil memperbodohkan pengikut mereka serta bani melayu keseluruhannya? Beringat2lah wahai bani melayu! Nabi SAW pernah bersabda, musuh umat Islam yang baginda paling takuti adalah golongan agamawan yang jahat seperti serigala yang membaham umat Islam. Masih tak nampak lagi sapa yang Nabi SAW maksudkan? Sudah jelas lagi bersuluh? Sudah Ber"Vellfire lagi BerFord Ranger? Lagi mau fikir ka? Segera tu maknanya 3 bulan lagi ke? Secepat mungkin tu maknanya tunggu sampai negara yang tengah sakit bertukar tenat ka?

    Nick.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1