Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

09 August 2021

Ini Satu Jenis Gila Juga

Bhai/DeeDee semua...

Gila ada banyak variasi bhai... memang banyak jenis gila dalam dunia nih...

Antara gila yang paling gila adalah bila tak percaya kat Presiden parti sendiri... tapi elok pulak percaya Presiden parti orang lain yang lagi penipu besar.... Yang lawaknya... udah la tak percaya sama Presiden parti sendiri... tapi masih takmo keluar parti dan join parti yang dier percaya Presidennya itu...

Gila ini worang.... Hahahaha

Macam ni la.... dalam satu permainan bolasepak diatas padang.... player tak percaya team bola dier termasuklah ketua team bola dier... player lebih percaya ketua team bola lawan dier atas padang.... Spesis nih kita nak takrifkan sebagai apa aaa??? Adoilah..



3 comments:

  1. Ini orang bhai dia ambik placebo tapi rakyat ambik vaksin.

    ReplyDelete
  2. Abg...
    Orang gila ni mengaku ke "dia gila"???
    tanya je... maaflah kalau silap susun ayat..

    ReplyDelete
  3. Hahaaha.....anak abah.....
    Hahaaa....
    Kj keluar je lah dri Umno...
    Dh nampak sangat ko liability buat Umno..
    2X5 dgn Nazrie & Tajuddin...
    Hahaaa

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1