Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

20 August 2021

War Cabinet Ismail Sabri

Bhai/DeeDee semua...

Cytro UMNO dah mula buat kerja... mencanangkan war cabinet Ismail Sabri katanya... depa dah cucuk jarum sana sini... kononnya inilah team yang paling layak mengendalikan Malaysia pasca Ismail Sabri menjadi Perdana Menteri ke 9 nanti...  hahaha

Gua gelak jer biler baca semua nih...

Hahaha... pasai apa... pasai 100% semua dalam list nih tarak boley pakai punya worang... terbukti gagal... hahaha.. Kalo korang tengok pon korang boleh golak punyo... hahaha

Nak lotak Najib Razak jadi Menteri Kewangan.... yabedabedu la... Faizal Azumu jadi Menteri Luar... alamat tergagap-gagap la speaking... TITM jadi Menteri Pendidikan.... lagi lah lawak... hahaha

Adham Baba yang failed tu nak letak jadi Menteri Kesihatan lagi.... hahahahahahaha



3 comments:

  1. Bang Non the power of speech..!!

    It's strong, err err..legitimit, convincing and eerm..err..errr.. formidable.. Tu diaa bab ni la walaun yang paling terkinja kinja tertelan ayak lior.!!

    “The support I have is conclusive.. peerghh.!

    I’m not talking about four, five or six, errmm..eermm.. err..I’m talking about much more than that,” and I had a “strong majority”, and eer.. eerrrmm.. close to two-thirds...!! peeerghhh ayat padu beb berpinau mata walaun nengornya..!! Naik mata putih walaun macam skandal cum orgasme sambil walaun terkinja kinja tahan keghairahan...

    Anwar said with the eerr..“strong and convincing support, the time for the Muhyiddin Yassin-led government has come to an end”. Fuyooo tak tahan teman nengor nyer..!!

    And I urged err..eerrr..Mahiuddin to cooperate and ensure a smooth transition...!! perrghh gila babun punya statement..!!

    Akhirnya semua walaun kena goreng hangus kebabomm terbakoo yeoop..!! Walaun paling terkinja kinja tepuk tangan kena goreng dengan brother..!!

    Deyy macha..!!

    Brapa banyak kali mahu kena goreng haahh..!!

    Ingat tak dolu dolu Bang Non punya statement..!!

    Bukan 24 bulan bukan 24 hari bukan 2 minggu bukan 2 hari bukan 24 jamm..!!
    Hari ini ker Putar Jaya esok minyak turunn.!!

    Isu Kg Buah Pala P.Pinang berikan saya 2 menggu.. 2 menggu saya jamin Kg Buah Pala selosai... haahh akhirnya selosai buah pala pun tak ujud lagi... haahh topukk..!!

    Tak serik serikkk walaun kena gorengg..!!

    Retorik Bang Non semua nyer tumpooo yeoppp..!!

    Saya ulangggg..!!

    ReplyDelete
  2. Brown Flesh Vibrator says: pusing2 penyamun jugak diambik. Harap YDPA kekal PM sementara (ambik TS Khalid Ibrahim) bersama beberapa jawatankuasa senat (bagi setiap kementerian memantau pembantu2 (menteri) & pembantu2nya (baca: menteri) dari kakitangan gred 44 tanpa kuasa eksekutif. Baru kurang (bukan hilang) rasuah & monopoli kuasa. Sekian.

    ReplyDelete
  3. Kalau bukan sebab muka tak malu DSAI kita masih terbelenggu di bawah Umno.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1