Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

15 August 2021

Siapa Pilihan YDP Agong?

Bhai/DeeDee semua...

Satu perkara yang jelas.... keputusan untuk mengekalkan atau melepaskan kedudukan Muhyiddin Yasin sebagai Perdana Menteri memang terletak pada YDP Agong. Dan dalam konteks ini... kita rakyat sepatutnya terpaksa terima sahaja siapa yang pada pandangan YDP Agong adalah calon yang sesuai berada pada kedudukan Perdana Menteri Interim...

Perdana Menteri yang akan mengendalikan urusan pentadbiran negara sehingga tarikh PRU15 dilaksanakan mengikut peruntukan undang-undang.

Jadi pada dasarnya YDP Agong surely dah dapat nasihat daripada Majlis Raja-Raja Melayu untuk menangani perkara ini selayaknya... dan tentu ianya sudah dibincangkan dengan sebaik mungkin.

Apa pun nama yang akan timbul sekiranya berlakulah perletakan jawatan Muhyiddin Yasin sebagai Perdana Menteri.... harapnya rakyat dapat menerimanya... dan nama ini bukanlah atas dasar parti atau koalisi tapi lebih kepada penstabil dan jalan tengah untuk mengatasi dan menangani kemelut ini.

So...

Adakah anda semua bersedia?




3 comments:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1