Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

24 August 2021

Ada Tawaran Menteri Kanan Kot?

Bhai/DeeDee semua...

Bukan sesenang itu Azalina Othman Said nak letak jawatan Timbalan Speaker Dewan Rakyat... tetiba jer... Nampak sangat macam dah ader tawaran besar untuk berada dalam Kabinet Ismail Sabri...

Maybe ada tawaran jawatan Menteri Kanan kot?

Kalu tidak takkan la nak letak jawatan kan... Hahaha... ader yang lagi untung dan masyuk.... Hahaha



1 comment:

  1. Malaysia-Indonesia nyata komitmen untuk tingkatkan kerjasama dalam sektor ekonomi

    By Saidati Adha -August 23, 2021 • 11:32 PM0

    Tahniah eratkan lagi hubungan kerjasama dengan Indonesia. Lupakan saja Singapura. Presiden Indonesia, Joko Widodo mengucapkan tahniah kepada Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob atas pelantikannya sebagai Perdana Menteri ke-9 Malaysia.

    Menurut satu kenyataan dimuatnaik di Facebook Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri menerima panggilan daripada Jokowi petang tadi turut menyatakan komitmen untuk memperkukuhkan hubungan dua hala.

    “Petang tadi saya menerima ucapan tahniah daripada Presiden Indonesia Joko Widodo (Jokowi). Dalam perbualan kami, Jokowi mendoakan agar hubungan Malaysia dan Indonesia terus kukuh.

    “Saya juga menyampaikan hasrat untuk melihat hubungan rakyat antara dua negara terus akrab dan harmoni. Jokowi dan saya juga turut menyatakan komitmen untuk meningkatkan kerjasama dalam sektor ekonomi”, katanya di Facebook.

    Dalam pada itu di Twitter Jokowi menyatakan hubungan dua hala Malaysia dan Indonesia yang terjalin baik selama ini akan terus diperkukuhkan.

    Syukur alhamdulillah kerjasama dengan tetangga serumpun lebih banyak manfaat dengan Indonesia. Tahniah Petronas jumpai sumur migas lagi di Indonesia. CSR Petronas buka mata rakyat Indonesia. Exxon Mobil Chevron di Indonesia hadapi tamparan bila Petronas memasuki pasaran migas carigali patrolium di Indonesia.

    Masa untuk Malaysia dan Indonesia meminggirkan Singapura yang lebih suka buat onar sesama tetangga.

    Tinggalkan Singapura enemy at the gate langkah terbaik Malaysia Indonesia.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1