Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

16 August 2021

Jumpa Mastermind

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Parti Pejuang dah mengesahkan yang Ismail Sabri dah jumpa Mahathir Mohamed untuk dapatkan sokongan... Dan seperti apa yang kita tahu.... Mahathir Mohamed adalah dalang sebenar semua kemelut politik nih...

Macam mana langkah Sheraton mula yang berlaku... sampailah keujudan Parti Pejuang...

Dan macam-mana semuanya within the plan...  so bilamana Ismail Sabri dah disahkan jumpa Mastermind... ko akan tengok percaturan baharu... Hahaha...

Ini worang apa ader kesah bab sailang bagai.... From the day one Mahathir Mohamed menjejakkan kaki dalam Demo Bersih 4 (yang mana gua malas nak terlibat bila gua dapat maklumat akan berlaku tindakan nih).... sampailah Mahathir Mohamed hijack demo Ahli Parlimen di Dataran Merdeka tempohari...

Mahathir Mohamed yang cukup perlecehkan demo dengan kata-katanya "Demonstrasi Bukan Budaya Kita" .... tetiba dier plak yang rajin nak join demo.... Hahaha... yang lawak tue.. ramai rakan-rakan otai blogger dan orang parti pun boleh terpesona dan terpedaya... sampaikan melantik Mahathir Mohamed leadkan kerusi Perdana Menteri ke 7 ...... Hahahaha

Dan selebihnya adalah sejarah.... hahahaha....



3 comments:

  1. TSMY gagal? Tidak, TSMY sebenarnya telah berjaya.

    TSMY telah mengambil langkah yang betul dan memperhebat pemberian vaksin kepada rakyat. Sehari mencapai setengah juta suntikan.

    Ahli MKT UMNO tahu apabila rakyat sedar akan kejayaan suntikan vaksin ini, adalah sukar utk UMNO memenangi Pilihan Raya Umum (PRU) tanpa Perikatan Nasional (PN).

    Mereka tidak peduli itu semua, yang penting kerajaan PN pimpinan TSMY mesti dijatuhkan sekarang, sebelum hasil perancangan kerajaan mengawal Covid-19 dan bangkit dari kesannya mula dinikmati rakyat sepenuhnya.

    Sesungguhnya mereka ini amat tidak bertanggungjawab.

    Datuk Seri Anwar Ibrahim juga sedar. Bab kebajikan rakyat TSMY adalah nombor 1 daripada semua Perdana Menteri (PM) yang Malaysia miliki.

    Kerana ingin hendak berkuasa mereka sanggup memusnahkan perancangan kerajaan untuk rakyat. Mereka rela melihat rakyat menderita dan ketakutan.

    Ayuh bangkit rakyat Malaysia. Kita bangun pertahankan TSMY bila-bila masa.

    Ayuh bangkit rakyat Malaysia. TSMY mohon cuti menerima rawatan kesihatan dan Ismail Sabri perlu memangku menjalankan tugas tugas Perdana Menteri tempoh masa yang sesuai.

    Mohon agar Agong supaya menasihati TSMY bercuti dari menjalankan tugas.

    ReplyDelete
  2. bidak2 catur godfather,,,

    i make him an offer he cant refuse,, lol!

    ReplyDelete
  3. Munafik par excellent.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1