Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

21 August 2021

Tiada Kemaluan

Bhai/DeeDee semua...

Parti Peribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) nih gua lihat lagi hina dari Parti PAS... Parti PAS memang semua orang kata Parti Pelacur Politik.... hahaha... Tapi BERSATU nih adalah parti yang tiada kemaluan...

Sudah kena sailang dan dijatuhkan oleh UMNO secara terang-terangan pun tetap masih nak bersama dan setuju UMNO memegang kuasa... Giler betul lar...

Hahaha... Parti GPS jangan cakap la... itu langsung tabley pakai... Hahaha... Ini BERSATU... hahaha... langsung takder maruah punya parti... hahaha



1 comment:

  1. Bang Non the power of speech..!!

    It's strong, err err..legitimit, convincing and eerm..err..errr.. formidable.. Tu diaa bab ni la walaun yang paling terkinja kinja tertelan ayak lior.!!

    “The support I have is conclusive.. peerghh.!

    I’m not talking about four, five or six, errmm..eermm.. err..I’m talking about much more than that,” and I had a “strong majority”, and eer.. eerrrmm.. close to two-thirds...!! peeerghhh ayat padu beb berpinau mata walaun nengornya..!! Naik mata putih walaun macam skandal cum orgasme sambil walaun terkinja kinja tahan keghairahan...

    Anwar said with the eerr..“strong and convincing support, the time for the Muhyiddin Yassin-led government has come to an end”. Fuyooo tak tahan teman nengor nyer..!!

    And I urged err..eerrr..Mahiuddin to cooperate and ensure a smooth transition...!! perrghh gila babun punya statement..!!

    Akhirnya semua walaun kena goreng hangus kebabomm terbakoo yeoop..!! Walaun paling terkinja kinja tepuk tangan kena goreng dengan brother..!!

    Deyy macha..!!

    Brapa banyak kali mahu kena goreng haahh..!!

    Ingat tak dolu dolu Bang Non punya statement..!!

    Bukan 24 bulan bukan 24 hari bukan 2 minggu bukan 2 hari bukan 24 jamm..!!
    Hari ini ker Putar Jaya esok minyak turunn.!!

    Isu Kg Buah Pala P.Pinang berikan saya 2 menggu.. 2 menggu saya jamin Kg Buah Pala selosai... haahh akhirnya selosai buah pala pun tak ujud lagi... haahh topukk..!!

    Tak serik serikkk walaun kena gorengg..!!

    Retorik Bang Non semua nyer tumpooo yeoppp..!!

    Saya ulangggg..!!

    mana kemaluan nya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1