Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

10 August 2021

SPRM Buat Lawak Ke Apa Ni?

Bhai/DeeDee semua...

Satu perkara yang gua tak paham sebenarnya... SPRM buat lawak ke apa ni? Takkan la nombor telefon mudah alih itu tidak dapat dikesan siapa pemiliknya... Takkan la SPRM tak boleh dapatkan kerjasama dengan SKMM atau PDRM .... takkan la Syarikat Telekomunikasi takmo nak bekerjasama...

Adoilah... nak cover up pon agak-agak lar wei SPRM ...

Nampak sangat la SPRM memang nak cover cerita... Hampeh aaa..



2 comments:

  1. didunya bolih la tipu tipu
    dihari pembalasan ynag sebenar mana mau lari

    Kamu sekali-kali tidak dapat bersembunyi dari persaksian pendengaran, penglihatan dan kulitmu terhadapmu
    bahkan kamu mengira bahwa Allah tidak mengetahui kebanyakan dari apa yang kamu kerjakan.

    kat akhirat nanti manusia akan marah pada anggota tubuhnya sendiri
    kerana memberi tahu apa yang telah dilakukan di dunia dulu
    itu jam baru malu besar

    kan pakar bnyak takkan la no pon tak leh kesan
    kata terhebat terpantas ter ter

    ReplyDelete
  2. Nak tangkap crook kena guna khidmat crook la SPRM phm ado?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1