Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

18 August 2021

Ramalanku Benar Belaka

Bhai/DeeDee semua...

Pergh... ader orang bagi gua video nih... gua tatau video nih dirakam pada tahun berapa... tapi berdasarkan kepada roman muka Mahathir Mohamed... video ini adalah sekitar 2000 atau 2002.... maybe awal lagi kot... Hahaha

Korang tengok dan dengar.... ramalanku benar belaka... hahaha

5 comments:

  1. Pada pemimpin yang acah acah Melayu Islamik, Acah acah power Melayu, memiliki sijil sijil palsu, menteri yang tak berfungsi lansung dan katak katak lompat, makan gaji buta, kejap islamik kejap liberal dan plural masa berlakon dah tammat.


    Kami tunggu kamu PRU 15


    Rakyat dah FED UP dan meluat dengan kamu..!!

    ReplyDelete
  2. Ph tak naik...kita redholah.. Tunggu pru15

    ReplyDelete
  3. rasa mcm dah malas dah nak ngundi,, pegi mampus lah ahli politaikkk ni semua,, semuanya mcm cilaka,,

    bila renungkan blk,, rasanya bagus lg taliban memerintah,, sbb dorg kata,, perasuah akan dihukum bunuh,,, & akan terapkan undang2 syariah,,

    gua rasa,, taliban lg bagus drpd cilaka2 pemerintah yg ada kat msia ni,,,

    ReplyDelete
  4. Malangnya simamak kutty ni lah punca melayu umno jadi rosak! Dia punya permainan politik kotor utk kekal berkuasa selama 20 tahun lebih menyebabkan umno porak peranda. Akhirnya tinggal Pejuang dgn 4 orang ahli. Dan bakal masuk kubur sorang2

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1