Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

16 August 2021

Pelacur Sedang Cari Daddy Baru...

Bhai/DeeDee semua...

Gua baru dapat gambar nih tadi... Gua gelak besar jer... Lu orang jangan nak sabitkan benda nih ngan isu Agama bagai.... Ini isu politik ja.... Hahaha



5 comments:

  1. Round 1 - Suma suda setel clear and terang sudah

    Round 2 - Rakyat bole fikir parti dan pemimpin mana yang kenaaaaa...!!

    Round 3 - Kita tengok mintri mana yang kenaaaaa...!!

    Round 4 - Kita tengok pemimpin GLC mana yang kenaaaa...!!

    Round 5 - PRU mariii rakyat kasi simen pemimpin PN dan PH yang tak guna...

    Tempoh masa kurang lebih 6 bulan dari sekarang sapa yang kenaaaa



    kena simen.!


    Tungguuuu...!!


    #haaahtepokdantambahsimen

    ReplyDelete
  2. Kalau Pas buat semuanya halalan thoiyyiban kerana fatwa dikeluarkan oleh cif lobai

    ReplyDelete
  3. Enemy at the gate Part 8 : Institut Hal Ehwal (Batu Api ) Singapura sila berambos...

    Pendedahan Sebenar sebab Muhyiddin Letak Jawatan

    Perdana menteri yang dilantik daripada kerajaan sedia ada, sekiranya penyandangnya Muhyiddin Yassin berundur hari ini, adalah resipi kepada “Kerajaan Gagal 2.0”, kata seorang penganalisis politik batu api dari Singapura Celaka...!!

    “Ia juga kerana ketidakcekapan kerajaan dalam menangani pandemik memulihkan ekonomi", tambah nya lagi

    Oh Ei Sun dari Institut Hal Ehwal Antarabangsa Singapura berkata, sekiranya pentadbiran Muhyiddin tumbang, hakikatnya ia bukan semata-mata kerana Umno menarik balik sokongan terhadap beliau tapi kegagalan Mahyudin terajui negara..!!

    Ini adalah jawapan dari Oh Ei Sun dari Institut Hal Ehwal Batu Api Singapura.

    Tan Sri (Muhyiddin) merasakan apabila sudah hilang sokongan majoriti, maka beliau perlu menghormati Perlembagaan Persekutuan dan meletak jawatan. In jelas menunjukkan Muhyiddin seorang berprinsip dan tidak gila kuasa..!!

    Muhyiddin menawarkan kerjasama bi-partisan dengan pihak pembangkang demi mengekalkan kerajaan peka krisis Covid-19 ketika ini, membuktikan sekali lagi Ahli Parlimen Pagoh itu seorang negarawan yang berjiwa besar.

    Menyifatkan Perdana Menteri itu bukan seorang gila kuasa. Perbincangan awal antara Muhyiddin dengan beberapa wakil parti pembangkang bagi tujuan kerjasama bipartisan itu kerana "beliau tidak mahu lari daripada tanggungjawab demi kepentingan rakyat".

    "Bagaimanapun, hasil persefahaman yang dicapai bersama-sama wakil-wakil pembangkang itu kemudian Muhyiddin umumkan tawaran kerjasama rentas parti secara terbuka, tetapi akhirnya ditolak pula secara rasmi oleh parti DAP - PKR PAN dan PejWang.

    Nampak jelas pembangkang tidak peduli apa akan jadi dan nasib buruk yang menimpa pada rakyat Malaysia..!!

    Kita jangan lupa bahawa usaha Umno menjatuhkan kerajaan ini mendapat sokongan daripada DAP PKR Amanah dan PejWang” . Masih ramai terkinja kinja dengan anal'isis media batu api Singapura.

    Mahiuddin merupakan Perdana Menteri dan pemimpin berprinsip tidak lari seinci pun dari tanggungjawab dimasa krisis Covit 19.

    Malangnya ramai orang tidak nampak kualiti yang ada pada Perdana Menteri Mahyiddin ini, tapi masih ramai yang mencedok analisis bodoh sambil membatu apikan kaum di negara ini dari negara jiran Singapura.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1