Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

14 August 2021

Laporan Polis Terhadap PM

Bhai/DeeDee semua....

Malam tadi beredar satu poster yang gua pamerkan dibawah ini... Ianya mengajak rakyat yang prihatin untuk membuat satu laporan Polis secara beramai-ramai di seluruh Malaysia terhadap Perdana Menteri (PM).


Selain dari membuat laporan Polis... gua galakkan semua agar buat laporan juga kepada SPRM berkaitan isu ini...

Jom semua...



3 comments:

  1. politaik dgn rasuah ni biasa laa,, dah mcm isi & kuku,, nak suruh sprm polis bertindak buat apa?? lihatla sendiri carta organisasi badan2 tersebut,, bos dorg sapa?? dorg kena report kpd sapa?? dorg duk bwh tapak kasut politaik tersebeut,, be realistik,,, mmg takkan mampu nak tangkap bos sendiri punya,, biasa laa,, perlantikan guna merit 'our boys'.

    yg cilakanya dkat aska,, dah tengok negara kucar kacir mcm ni,,, boleh peluk tubuh kira duit gaji, elaun & projek jer kerr,,, tak blaja ke dkat jiran kita siam?? sbb tu siam ada maruah, negara yg tak pernah dijajah,, sbb aska dia power,, walaupun aska dia rampas kuasa,, lpas tu dia kembalikan semula ke rakyat,, bukanya dia pegang trus,,

    dah brapa kali rampasan kuasa kat sana,,, ekonomi dorg tetap ok,,, buah2 siam tetap melambak kat tempat kita,, beras kita pun dia supply,, betapa lembiknya negara kita,,, isu beras pun takleh nak setel,, lg mau setel benda2 besar??? erkkk!!!,,, hahaha

    ReplyDelete
  2. Elok tukar je semua pemimpin yg buta2 ikut WHO yg takut mati mcm 5 pemimpin2 Afrika dan Haiti yg mati sbb tolak lockdown dan vaksin. Dah ambik dos kedua ke bhai sbb klu tak ambik ibarat bunuh diri hehe.

    ReplyDelete
  3. PM dan PN cuba beri rasuah dengan berselindung di sebalik frasa "tawaran". Memang celaka sungguh puak ni!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1