Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

14 January 2013

Hero Di Belakang Tabir #HKR112

Bhai... dalam mana-mana perhimpunan aman (sebelum dan sesudah Akta Perhimpunan Aman 2011 yang diluluskan pada 24 November 2011) terdapat banyak hero di belakang tabir. Dan dalam #HKR112 ini mereka juga tidak terkecuali ada.

Dan sebagai ucapan terima kasih dan tahniah kepada hero di belakang tabir #HKR112 nih... maka gua tampilkan sebahagian gambar yang gua ada dalam koleksi untuk tatapan umum (total gambar gua ader lebih 3000 keping dan 70% daripadanya adalah hak milik agensi yang membiayai gua)

Okeh... ini dier gambar tue..

Unit Amal PAS

Unit Amal PAS

Petugas Perubatan

Petugas Perubatan

St John Ambulance

St John Ambulance

Pemerhati Dari Majlis Peguam Malaysia

Pemerhati Dari Majlis Peguam Malaysia
Terima kasih sekali lagi.... atas kerjasama dan usaha anda untuk menjayakan satu perhimpunan aman selaras dengan Hak Asasi Manusia.

4 comments:

 1. PDRM tak ke Bhai?... sekarang nie memang uniform dia orang tue tak de nombor badan ke?

  Cobol

  ReplyDelete
 2. Bhai/DeeDee Anonymous..

  PDRM tak masuk dalam senarai gua... hahaha... nak buat camana... Tentang pakaian seragam tiada nombor siri anggota .... yang ini sebenarnya salah disisi undang-undang sedia ada. Namun belum ada sesiapa biarpun dari Pro BN atau Pro PR yang mahu membawa isu ini kehadapan.

  Sebagai anggota PDRM, adalah wajib untuk mempamerkan nombor anggota pada pakaian seragam setiap masa.

  ReplyDelete
 3. Salute ...alley...!!!
  Bravo !!! André....André...speedy go Allianz !!! Leben Allianz, Leben Cipan...!!! olé...olé...olé!!!


  Jebat: Melalut Cakap Hitler

  ReplyDelete
 4. Bhai Jebat...

  Salutation to each and everyone.... hehehe

  ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1