Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 December 2009

Bakaq Penarik Beca Yang Cool

Gua tengok ramai yang bagi komen menghentam Pak Bakaq kat blog dier penarikbeca.blogspot.com .... yer la.. semua macam panas hati jer ngan Pak Bakaq .. Tapi pada gua la... Pak Bakaq adalah blogger penarik beca yang cool... Bukan nak bodek aaa...

Sebab,

  1. Majoriti yang komen bantai Pak Bakaq tue memang sohih geng-geng penjilat UG dan Kerajaan Perpaduan
  2. Majoriti yang komen bantai Pak Bakaq tue dengki pasai Pak Bakaq dapat info terkini lagi sensasi
  3. Majoriti yang komen bantai Pak Bakaq tue menang yang suka caci maki dalam blog orang lain atas dasar anonymous... semua takdak teloq nak dedahkan nama sendiri... lepas tue sendiri pon takder blog... poodah la...
Siap ada yang kata TGNA pinpoint "celaka blog itu" direct kepada blog "PenarikBeca" sedangkan TGNA tak sebut pon nama blog tue.... Hahaha... korang salah info la... korang salah pinpoint la... gua maleh la nak sebutkan nama blog yang rasanyer tepat pada isu "celaka blog itu" .... hehehe...

Apa-apa pon.. gua support apa yang Pak Bakaq tuliskan dalam blog dier... lu nak "celaka blog itu" kat blog gua pon gua takder hal... sebab gua tau apa yang gua tuliskan.... Lagi satu.. ini semua idea nak alihkan tumpuan daripada isu asal iaitu geng-geng UG dan Kerajaan Perpaduan yang dah semakin mengukuh dalam PAS....

Yang lawak tue... terlalu lama masa yang diambil oleh JK Disiplin PAS untuk ambil tindakan pada geng-geng UG nih.... Kalu ahli PAS semua ader berani (ader telor la)... gua cabar lu buat satu EGM dalam masa terdekat nih... kita bincangkan isu UG dan Kerajaan Perpaduan nih... kita bawak masuk isu Hassan Ali, Nasha Mat Isa, Harun Din, Mustapha Ali dan ramai lagi... mari kita debatkan...

Lepas tue... dapat keputusan semua dalam EGM tue... baru kita "celakakan kumpulan itu" ... amacam ader berani ka... ader telor ka semua pimpinan PAS .... gua cabar buat EGM... tapi yang pasti Pimpinan PAS mana ader telor lagie... semua dah dicekup oleh geng UG dan Kerajaan Perpaduan... semua dah telornya dipegang oleh UMNO/BN...

So Pak Bakaq... amacam kalu kita gegar Pimpinan PAS semua peringkat supaya buat EGM ... adakah diorang berani.....

3 comments:

  1. Bro,

    Sian Pak Bakaq rasa terasa smpai tulang sum-sum pa. Apa pun ada hikmah gak buat dia dan semua.

    ReplyDelete
  2. tu memang menunjukkan puak PAS ada lagi belum cool-headed...balun orang aje pandai, tapi kena tang dia, tak reti nak tepis dgn hujah bernas, maka dia maki & mengamuk...hehe

    penarik beca memang among idol aku..ada variety...kdg-2 sinis, kdg-2 sound tepat..elok ler cara camtu untuk orang-2 yg tak reti bahasa esp. puak UG. & kepimpinan yg lembab.

    ReplyDelete
  3. celaka blog itu "kickdafella" haha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1