Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 December 2009

Enjin Jet F-5E Telah Dijumpai

Pergh.... akhirnya... dapat jugak tau kemana hilangnya enjin jet F-5E tue... la nie PDRM dan ATM telah tahu... enjin jet F-5E telah dijumpai dibeli oleh..... jeng-jeng-jeng....

Nak tau sapa yang beli ker? ..... korang jangan terkejut...

Ianya dibeli untuk digunakan sebagai enjin untuk jentera 1MLF1 (1Malaysia Lotus Formula 1) yang rancak dipromokan oleh Tony Fernandes (pemilik Air Asia) ....

Yer la.. Lotus Engineering tak nak supply enjin kereta untuk 1MLF1 jadi... terpaksa la penaja utama iaitu Lotus Curry House mintak geng-geng sindiket curik enjin jet F-5E untuk dirembat dan diubahsuai manjadi enjin kereta Formula One tue...

Nampak gayanyer ader chan la 1Malaysia menang dalam perlumbaan Formula One tahun depan nih... yer la... mana tak nyer... orang lain pakai enjin kereta biasa jer... (enjin perlumbaan)... tapi 1MLF1 guna enjin jet yang ader "afterburner" ... pergh.. laju tue.. boleh cecah lebih 800 batu sejam (lebih dari 1 kelajuan bunyi) tuh... hehehe

Ini macam kalu... boleh la suruh Fairuz Fauzi sebagai test driver yang pertama.... kalu nak suruh Alex Young ... alamat terpaksa la slowkan kelajuan enjin tue.. sebab Alex Young gayat.... dier tak pernah drive lebih dari 350 km/j ..... dier gayat orangnyer... hahaha....

Lepas nie meriah ler acara sukan permotoran di Malaysia nih.... mola-mola geng Formula One guna engin jet F-5E ... lepas nie boleh ler Karamjit Singh (Rally Malaysia) guna enjin A-4D Skyhawk pulak... hahaha.. kan banyak Skyhawk yang masih tersadai tak dapat dijual itu hari... tapi kalu dah takder... boleh la rembat enjin helicopter Nuri tue... hahaha... enjin Sikorsky tuh.. hahaha

Lepas nih boleh la pulak mat rempit kereta dan motor gunakan enjin Pilatus PC-7 .... dengan cara nih... sure rempitan diorang akan menjadi hebat... hahaha.... kaki modified kereta.. sure suka dengan cadangan nih... Majalah Kereta boleh ambik ini sebagai agenda utama diorang... hahahaha....

Jangan pakcik nelayan kat Terengganu nih pulak dapat idean untuk rembat enjin jet buat ganti enjin bot sudah ler... mau mati terkejut semua ikan kat Laut China Selatan nih... hahaha... boleh kaut pakai sauk jer... tak perlu pakai pukat jerung... hahaha

5 comments:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1