Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 December 2009

Cerita Team Formula One Lotus

Nih gua nak citer pasai team Formula One Lotus 1Malaysia nih... Hahaha... Ini semua projek mengabihkan duit rakyat nih.... bijak Tony Fernandez... mintak tolong Najib guna duit rakyat untuk sponsor.... Giler aper... Syarikat Toyota boleh lari... kita plak terkial-kial nak join Formula One..

Pertama sekali..... salah satu penaja utama diorang adalah Lotus Curry House... pasai apa... sebab Lotus Engineering tak nak masuk campur dan taknak supply enjin Lotus kat team Formula One Lotus 1 Malaysia nih... Jadi terpaksa la pakai enjin Cosworth... itu nasib baik pakai enjin Cosworth... kalu tak dapat itu hari.. sure diorang pakai enjin Proton Iswara atau Perodua Kancil... hahaha ...

Tapi takper... masalah enjin dah selesai dengan terembatnya dua enjin jet F-5E milik TUDM... boleh la pasang kat kereta Formula One Lotus 1Malaysia nih... hahaha.... sure menang la kali nih.... ader chan naik podium... hahaha

Lepas tue... dengar citer... Petronas tak nak sponsor minyak pelincir .... err... jadi.. terpaksa la cari supplier lain.. Petronas dah masuk sponsor Team Mercedes dah.. haha... jadi ... apa option untuk minyak pelincir nih.... Terpaksa la panggil Dr Hassan (siapa dier nih korang cari la sendiri) untuk buat formula minyak enjin dari ekstrak Stichopus Horrens (aper nih... hahahaha... cari la kat Wikipedia)... hahaha... Tapi kalu tak dapat la jugak Dr Hassan buat formula minyak enjin... hahaha... gua saspek diorang akan gunakan Minyak Lintah Tapa ... hahaha

So ... aper kejadahnyer syarikat yang ader kepentingan dalam bidang perlumbaan kat Malaysia nih (syarikat milik Malaysia) tak mau terlibat langsung dengan Team Formula One 1 Malaysia Air Asia milik Tony Fernandez nih.... takkan lu tak tau kot... senang jer... sebab diorang yakin... team nih pasti takkan dapat abiskan satu musim perlumbaan... sebab tak cukup modal... pastue... takder peluang untuk dapat kedudukan 10 kereta pertama .... hehehe... kalu ader pon.. sure paling last kot...

Lepas tue... pemandu pertama dan kedua adalah bukan warga Malaysia... Fairuz Fauzi cuma jadi pemandu ujian jer... hahaha... takder kelas betul la... kat Team Formula One 1Malaysia... tapi... buat lawak jer la...

Apa-apa pun... gua nak ucapkan tahniah kat Lotus Curry House sebab berjaya membida sebagai sponsor utama team Formula One 1Malaysia nih... patut kena ader logo Air Asia baru la betul... hehehe... Dan gua ucapkan supaya maju jaya buat Dr Hassan... Harapnyer dier boleh dapat buat formula minyak pelincir perlumbaan dari ekstrak Stichopus Horrens ....

2 comments:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1