Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 December 2009

Nazri Aziz Berlakon Dengan Che Det

Kalu la ader pengarah filem Bollywood nak ambik pelakon baru... hehehe... rasanyer la senang nak cari dua orang... yer la ... hebat la Nazri Aziz berlakon dengan Che Det ..

Nampak gayanyer la.. ader peluang nak jadi Superstar ... hahaha...

Tapi lakonan diorang nieh boleh dibaca la... skrip stereotype la ... standard jer... nampak cam skrip citer hindustan, indon atau macam nur kasih.... hahaha...

Nazri Aziz bantai Che Det .... kata macam-macam kat Che Det .. Che Det plak kata Nazri Aziz rasis .... hahaha... tapi... itu semua kat depan wartawan la... belakang kalu.. hehehe... boleh jilat pungkoq terkezut orang tengok betapa baiknyer diorang nieh... yer la.... dulu kan ker Nazri Aziz nie bakal menantu tak jadi dier... hahaha...

Udah ler tue berlakonnyer... orang dah tahu ler... tak payah la nak buat-buat cerita stereotype tue... dah muak orang... last-last nanti... senyap.. ini semua agenda nak cover isu BALA ... kan ker BALA dah datang la nih... hahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1